Ngarep > Produk > Angkat Jack > Jack Mekanik > Jack Mekanik kanggo Mobil
Jack Mekanik kanggo Mobil
  • Jack Mekanik kanggo MobilJack Mekanik kanggo Mobil
  • Jack Mekanik kanggo MobilJack Mekanik kanggo Mobil
  • Jack Mekanik kanggo MobilJack Mekanik kanggo Mobil
  • Jack Mekanik kanggo MobilJack Mekanik kanggo Mobil
  • Jack Mekanik kanggo MobilJack Mekanik kanggo Mobil

Jack Mekanik kanggo Mobil

Jack mechanical minangka alat praktis sing dirancang kanggo ngangkat mobil lan ndhukung kanggo wektu sing cendhak, ngidini sampeyan ngganti ban kempes utawa nindakake pangopènan. Iku kasusun saka pigura baja, mekanisme sekrup, lan lengen ngangkat.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Jack mechanical minangka alat praktis sing dirancang kanggo ngangkat mobil lan ndhukung kanggo wektu sing cendhak, ngidini sampeyan ngganti ban kempes utawa nindakake pangopènan. Iku kasusun saka pigura baja, mekanisme sekrup, lan lengen ngangkat. Kanggo nggunakake jack mechanical, sijine iku ing titik jacking cocok ing kendaraan lan miwiti nguripake mekanisme meneng. Nalika muter, lengen jack bakal mindhah vertikal, mundhakaken kendaraan saka lemah.


Spesifikasi produk

Model

Ngangkat bobot

Ngangkat dhuwur

Dhuwur paling ngisor

QL3.2

3.2

110

200

QL5

5

130

250

QL8

8

140

260

QL10

10

150

280

QL16

16

180

320

QL20

20

180

325

QL25

25

130

275

QL32

32

200

395

QL50

50

250

452

QL100

100

200

452

D20T

8.98

90

225

 

Jack mekanik kanggo Fitur Mobil


1. Ganti Ban Luwih Gampang

Upaminipun sampeyan wis tau nyoba kanggo loosen mur lug ban kempes nalika mobil isih ing lemah. Yen ngono, sampeyan ngerti kepiye tantangan lan frustasi. Ing kahanan kaya mengkono, jack mechanical kasedhiya. Kanthi ngangkat mobil saka lemah, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses mur lug ban flat lan ngganti karo setir cadangan.

2.  Kompak lan Gampang Disimpen

Yen sampeyan tuku jack mekanik kanggo mobil sampeyan, dilengkapi tas mawa kompak sing nggawe panyimpenan gampang. Sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nyelehake ing bagasi, dadi alat sing bisa dipercaya kanggo ngganti ban.

3.  Efektif biaya

Nduweni jack mekanik kanggo mobil sampeyan biaya-efektif ing jangka panjang. Tinimbang ngandelake truk utawa mekanik kanggo ngganti ban kempes, sampeyan bisa nindakake dhewe, ngirit wektu lan dhuwit.

4.  Aman kanggo Gunakake

Jacks mechanical sing luar biasa aman kanggo nggunakake yen digunakake kanthi bener. Tansah priksa manawa mobil wis diamanake kanthi lengkap karo stand jack sadurunge nggarap ing ngisor. Uga, bakal mbantu yen sampeyan ora ngluwihi watesan bobot sing disaranake nalika nggunakake jack. Kanthi ngetutake pedoman safety, sampeyan ora perlu kuwatir babagan kemungkinan kacilakan nalika ngganti ban.


rincian produk

Kabeh Jack Mechanical kanggo Mobil nganggo proses casting wesi integral, sing ndadekake faktor safety saka kabeh jack luwih dhuwur lan kurang rawan kacilakan.

Mechanical Jack for Car

Tutup ndhuwur Mechanical Jack kanggo Car iku tutup ndhuwur baja cast, kang hardened lan awet.

Mechanical Jack for Car

Lengan angkat saka Jack Mechanical kanggo Mobil digawe saka stainless steel 45 #, sing ora gampang teyeng lan nduweni daya pendukung sing kuat.

Mechanical Jack for Car

Nangani Jack Mechanical kanggo Mobil cocog karo desain ergonomis, lan desain humanized luwih trep kanggo nindakake.

Mechanical Jack for Car

Watesan safety disetel ing Jack Mechanical for Car, lan rincian cilik bisa nyuda kacilakan kanthi efektif.

Gir saka Jack Mechanical kanggo Mobil digawe saka tembaga murni lan duwe resistance nyandhang kuwat. Bisa nambah umur layanan lan nambah safety.







Hot Tags: Jack mekanik kanggo Mobil, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan