Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Mini Electric Hoist Kab

Mini Electric Hoist Kab Produsen

Kita minangka salah sawijining produsen hoist listrik paling gedhe ing China. Kita wis nindakake bisnis karo udakara 30 negara ing saindenging jagad.Produk utama kita kalebu hoist listrik mini, hoist listrik rantai, hoist listrik tali kawat lan hoist listrik liyane.

Kerekan listrik mini prasaja ing struktur, gampang dipasang, cilik lan apik banget. Iki nggunakake listrik siji-phase minangka sumber daya lan bisa dilakokno lan digunakake ing ngarep karo 220V. Cocog kanggo ngangkat lan mbongkar barang-barang cilik ing macem-macem kesempatan. Babagan kapasitas, kita duwe PA200, PA250, PA300, PA400 PA500, PA600, PA800, PA1000, PA1200. Lan yen sampeyan duwe panjaluk liyane, kita nampa kustomisasi. hoist listrik digunakake akeh ing baris produksi industri modern, jalur perakitan, mesin perakitan, transportasi logistik lan acara liyane kayata manufaktur mesin, elektronik, mobil, galangan kapal, papan kerja, lan zona industri teknologi tinggi. Kanggo karya ing gudang, dermaga, bahan, kranjang gantung lan papan kerja kanthi papan sing sempit, luwih apik bisa nuduhake kualitas hoists listrik miniatur sing digantung.

Wis akeh kaluwihan:
1. Motor tembaga murni. Kinerja boros panas apik, lan mesin ora gampang diobong.
2. Sumpit. Nglindhungi ngalih saka karusakan kanggo nyegah kacilakan.
3. Thickened anti-rotasi tali kawat. Daya tahan sing kuat tanpa rusak.
4. Pancing nduweni kapasitas bantalan sing kuwat, dibentuk sacara integral, lan ora gampang pecah.
5.220V listrik kluwarga, daya plug-in operasi prasaja.
6. Kinerja boros panas sing apik. Disipasi panas cangkang aluminium lan penggemar puteran kacepetan dhuwur wolung godhong boros panas dual.
7. PA400 lan ngisor watesan plastik, lan PA400 lan ndhuwur watesan wesi.
8. Tingkat pangayoman: IP44
9. Bisa digunakake karo mobil sport.
Desain kompak, instalasi trep banget.
Sampeyan kudu nyatet sing mesin bisa kanggo 25 menit lan ngaso kanggo 5-10 menit.
Kapasitas ngangkat motor sing ditandhani yaiku kapasitas ngangkat daya, sing kudu digunakake ing sangisore 70% saka watesan.
View as  
 
Hoist Listrik karo Remote Control

Hoist Listrik karo Remote Control

Iki Electric Hoist karo Remote Control sing ngijini sampeyan kanggo gampang operate hoist saka kadohan aman. Hoist nduweni kapasitas ngangkat nganti 500kg lan kemampuan kanggo ngangkat beban kanthi kacepetan 8 meter saben menit. Uga dilengkapi switch safety kanggo mesthekake yen hoist ora overloaded. Hoist listrik nduweni konstruksi sing awet lan kuat, kanthi pigura baja tugas abot sing nyedhiyakake kekuatan lan stabilitas. Uga nduweni desain kompak lan entheng, dadi luwih gampang kanggo nginstal lan digunakake ing macem-macem setelan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch

110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch saka pabrik kita. Kanthi motor sing kuat lan tali kawat sing awet, kerekan listrik iki nawakake kapasitas angkat sing akeh lan efisiensi kerja sing apik banget. Iki minangka pitulung sing apik kanggo kabeh tugas angkat sampeyan, janji bakal dadi asisten sing dipercaya ing operasi sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Electric Chain Hoist Kanthi Remote Control

Electric Chain Hoist Kanthi Remote Control

Electric Chain Hoist Kanthi Remote Control wis tekan standar internasional babagan produksi lan desain, sing njamin keamanan panggunaan. Hoist Listrik karo sink panas motor Remote Control nganggo struktur wesi kanggo nambah umur layanan. Kacepetan ngangkat hoist listrik miniatur bisa tekan 10m / min, lan dawa tali kawat wiwitane dirancang dadi 12m (dawa bisa disesuaikan). Ing babagan pancing, setelan pancing dobel majeng dirancang khusus, sing nambah bobot angkat hoist listrik miniatur. , Electric Hoist karo Remote Control adopts 220V sumber daya sipil, kang utamané cocok kanggo panggunaan sipil saben dina, jalur produksi industri, logistik barang lan kesempatan liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
CD1 Electric Hoist

CD1 Electric Hoist

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake HUGO® CD1 Electric Hoist. Hoist listrik minangka peralatan angkat cilik, sing bisa dipasang ing girder tunggal, girder dobel, crane jembatan, gantry crane, lan macem-macem crane liyane. Kacepetan ngangkat yaiku kacepetan konstan, sing bisa nyukupi kabutuhan umum. , salah sawijining peralatan ngangkat sing umum digunakake ing pelabuhan, gudang lan lapangan barang, sing bisa nambah efisiensi tenaga kerja lan nambah kahanan tenaga kerja.
Kaluwihan
1. Drum anti-stripping, flange ganda: ditondoi kanthi flange reducer lan flange motor sing cocog karo tembok njaba rong ujung drum sing diwenehake karo cincin platform sing tiba-tiba, reresik. antarane platform abrupt lan drum kurang saka diameteripun ropeEasy operasi ora perlu latihan
2......

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoist Listrik Angkutan Pelabuhan

Hoist Listrik Angkutan Pelabuhan

Harbour Freight Electric Hoist, uga dikenal minangka hoist listrik sipil, kasedhiya ing jinis tetep lan operasional, dirancang kanggo ngangkat beban nganti 1000 kg. Utamane praktis kanggo ngangkat barang abot ing bangunan dhuwur saka lantai ngisor. Direkayasa kanggo standar internasional ing produksi lan desain, hoist iki prioritas safety nalika digunakake. Sink panas motor nduweni struktur wesi, kanthi signifikan nambah daya tahan. Hoist listrik miniatur entuk kacepetan ngangkat nganti 10m / min, kanthi tali kawat wiwitane disetel kanthi dawane 12m (dawa sing bisa disesuaikan). Hoist iki dilengkapi desain dobel pancing sing canggih, kanthi signifikan nambah kapasitas angkat. Makaryakke ing sumber daya sipil 220V, dadi cocog banget kanggo panggunaan sipil saben dinten, jalur produksi indus......

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoist Listrik Cilik

Hoist Listrik Cilik

Hoist Listrik Cilik dirancang kanthi tampilan sing elegan, dimensi sing kompak, lan konstruksi sing entheng, nawakake kualitas sing apik lan alus. Asring diarani minangka hoist listrik mini, mburi suspensi nduweni mekanisme asuransi dual kanggo njamin instalasi sing aman lan stabil.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan pemasok profesional China Mini Electric Hoist Kab, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Mini Electric Hoist Kab kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.