Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane aman operate Hydraulic Table Lifter

2022-07-18

Saiki masyarakat berkembang kanthi cepet, industri konstruksi berkembang, lan luwih akeh operasi ing dhuwur ngganggu kita. Ing jaman biyen, konstruksi bangunan dhuwur adhedhasar perancah, lan ora ana jaminan keamanan. Nanging saiki, kanthi pangembangan industri sing cedhak karo jaman, platform angkat dhuwur, sing digunakake khusus kanggo operasi ing dhuwur, wis digawe kanggo mbantu ngrampungake operasi. Dadi carane operate ingHidrolik Tabel Lifterbener kanggo njamin safety saka personel?

1. Sajrone operasi, strictly manut instruksi ing safety operasi lan pangopènan peralatan, lan sinau kanggo ngerti masalah safety saka nggunakake platform ngangkat dhuwur;

2. Dilarang kanggo ndandani non profesional kanggo ndandani tanpa ijin. Nalika nginstal, nginstal, ndandani, lan mbongkar stasiun pompa platform angkat lan komponen liyane, nilai tekanan internal kudu nol, lan ora ana barang sing diidini ing peralatan kasebut;

5. Lenga hidraulik ing platform ngangkat dhuwur-dhuwur hidraulik cilik bisa uga duweni efek sing ora becik kanggo kesehatan manungsa. Nyegah kontak langsung karo kulit lan mata kanggo nyegah safety pribadi saka kaancam;

6. Dilarang mbongkar macem-macem klep, sendi, aksesoris lan komponen liyane ing stasiun pompa platform ngangkat hidrolik tanpa ijin. Loosening komponen apa wae bisa nyebabake beban mudhun lan peralatan bakal rusak;


Hydraulic Table Lifter