Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan ing pallet Jack

2022-08-16

1,pallet jackmung bisa dilakokake dening wong siji, wong akeh kudu diprentah dening wong siji.

2. Nalika ingpallet jackdimuat, kakehan, mbukak sebagean lan operasi garpu siji sing strictly dilarang. Bobot beban kudu ana ing kisaran beban sing diidini saka truk palet. Mangga priksa manawa dawa garpu truk palet luwih gedhe tinimbang utawa padha karo dawa palet. dawa.

3. Dilarang ngadeg nganti suwe lan nyimpen barang kanthi momotan abot.

4. Dilarang nyelehake barang saka dhuwur menyang jack pallet.

5, garpu pallet Jack kudu rampung diselehake ing beting kanggo barang garpu, lan tetep barang mburi stabil bisa ditarik.

6,pallet jackdilarang banget kanggo mbukak barang sing ora stabil utawa dikemas kanthi longgar. Dhukungan staf kudu diwenehake yen perlu.

7, ingpallet jacking nangani beban dhuwur lan kurang, kudu garpu minangka kurang sabisa kanggo nyegah barang tiba.

8. Aja nyelehake bagean awak ing cedhak bagean ngangkat mekanik saka truk palet, ing barang sing dimuat lan ing sangisore garpu.

9. Nalika ngoperasikake operator pallet, dilarang nyepetake kanthi cepet lan alon-alon nalika ngowahi.
pallet jack