Ngarep > Kabar > Warta industri

Njlèntrèhaké kanthi ringkes karakteristik motor hoist listrik tali kawat

2022-11-28

Hoists listrik tali kawatutamané dipérang dadi rong jinis: kacepetan siji lan kacepetan pindho, antarane kang CD1 hoist elektrik lanhoist listrik MD1padha wakil. miwiti. Torsi punika 2.4-3 kaping torsi dirating. Sabanjure, ayo kang introduce motor rotor conical.

Motor rotor conical, rotor conical, lan rem wis Integrasi karo motor. Nalika motor ora bisa digunakake, brake tapered bakal nahan tutup mburi mburi motor ing negara braking; nalika stator motor wis energized, bakal generate narik Magnetik sumbu nalika ngasilaken torsi rotasi, supaya rotor gerakane axially lan compresses Spring brake, nalika setir brake dirilis, rotor wiwit mbukak; nalika motor dipateni, tarikan magnetik sumbu ilang, roda rem ngasilake torsi rem miturut tumindak spring rem, lan motor bisa mandheg kerja ing wektu.