Ngarep > Kabar > Warta industri

Definisi jack pallet

2022-01-08

Jack Pallet minangka jinis peralatan penanganan sing entheng lan cilik, sing duwe sikil loro kaya garpu. Jack pallet bisa dilebokake menyang bolongan garpu gratis ing tray. Ana loro gembong lumampah diameteripun cilik ing mburi ngarep sikil. Song digunakake kanggo ndhukung bobot saka barang pallet, lan barang bisa diangkat kanggo nggawe palet utawa wadhah ninggalake lemah, banjur digunakake kanggo narik utawa elektrik drive kanggo lumaku. Jack pallet iki digunakake digunakake ing loading lan unloading ing platform nampa lan ngirim utawa nangani tanpa numpuk antarane pangolahan ing workshop.