Ngarep > Kabar > Warta industri

Klasifikasi jack pallet

2022-01-08

(1) Manualpallet jack
Jack tangan(palet jack), nalika digunakake, nglebokake barang sing digawa menyang bolongan palet, kanthi manual nyopir sistem hidrolik kanggo ngangkat lan ngedhunake barang pallet, lan kanthi manual narik kanggo ngrampungake operasi penanganan. Iki minangka alat loading, unloading lan penanganan sing paling gampang, efektif lan umum ing transportasi palet.

(2) Listrikpallet jack
(palet jack)Walkie rider minangka truk forklift plug-in listrik kanthi sikil kanthi kastor sing ana ing ngarep awak mobil kanggo njaga stabilitas awak mobil. Garpu dumunung langsung ing sadhuwure sikil lan bisa rada diangkat kanggo ngangkat barang palet saka lemah kanggo ditangani. Miturut operasi pembalap sing beda-beda, bisa dipérang dadi truk palet listrik mlaku, truk palet listrik sing didorong stasiun lan truk palet listrik sing didorong mobil.