Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan nggunakake jack pallet

2022-01-08

(palet jack)Priksa rutin saben dina, ngilangi fénoména abnormal ing wektu, lan aja nggunakake kendaraan sing rusak kanggo ndawakake umur layanan.(palet jack)Yen ana kesalahan, takon profesional kanggo ngilangi kesalahan kasebut. Ing wektu sing padha, yen bagean bakal diganti, bagean kasebut kudu diwenehake dening pabrikan.(palet jack)Tambah lenga motor kanggo saben peserta puteran saben telung sasi, mbayar manungsa waé khusus kanggo gembong lan shafts ora entangled dening macem-macem, lan supaya kabeh gembong muter gampang kanggo ketemu syarat safety.