Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane njupuk care saka jack pallet

2022-01-08

pangopènan sing tepat sakajack palletbakal ndawakake umur layanan saka Jack pallet. Sajrone pangopènan, utamané mriksa lenga, mbusak udhara lan lubrication.

Jack palletpaling apik kanggo mriksa tingkat lenga saben nem sasi ing stasiun nangani. Lenga sing mentas disuntikake menyang wadhah karet kudu 5mm luwih murah tinimbang level cair, lan barang kasebut kudu ana ing posisi paling murah nalika nambah minyak. Kanggo ngganti segel, udhara bisa mlebu ing sistem hidrolik, pasang tuas ing posisi sing paling ngisor, banjur ngayunake gagang luwih saka sepuluh kaping. Lubricate bagean sing bisa dipindhah nganggo lenga motor utawa lenga pelumas. Kajaba iku, mbayar manungsa waé kanggo inspeksi lan pangopènan saben dina. Pemriksaan operator bisa nyuda nyandhang sabisane. Perhatian khusus kudu dibayar kanggo kontrol roda, as, garpu, ngangkat lan ngedhunake. Nalika karya rampung, garpu kudu kosong lan mudhun menyang posisi sing paling ngisor.

Kajaba iku,jack palletmesthi bakal nemokke sawetara bentet ing nggunakake stasiun nangani. Ngerteni kesalahan sing paling umum bakal ningkatake efisiensi panggunaan alat penanganan.