Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane bener nggunakake jack pallet

2022-01-08

1. (palet jack)Aja kakehan;

2. (palet jack)Apa kahanan lemah ngidini panggunaan;

3.(palet jack)Muat barang kanthi bener;

4. Mangga nganggo sepatu safety lan sarung tangan sak operasi;

5. Mangga nindakake inspeksi operasi pepek sadurunge saben nggunakake;

6. Pasang mesin kanthi teknologi ngangkat sing bener;

7. (palet jack)Aja nglirwakake bebaya potensial sing ana sajrone operasi.