Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane njaga kanggo nambah urip layanan saka hoist listrik

2022-01-21

Ana akeh watesan babagan panggunaan hoists listrik. Sadurunge digunakake, umume kudu nganakake uji coba. Sawise sawetara operasi tanpa beban standar, bisa digunakake kanthi normal. Kanggo hoists listrik, sampeyan kudu fokus kanggo nglindhungi rong bagean utama rem lan reducer. Loro komponen penting sakakerekan listrik, lan padha uga bagean sing rawan kanggo masalah. Kita kudu mriksa pangayoman ajeg, lan ndandani lan ngganti ing wektu yen lagi rusak.
Karya pangopènan sakakerekan listrikdipérang dadi karya pangopènan sajrone proses instalasi lan karya pangopènan ing proses pasca-instalasi. Instalasi anyar utawa dismantling saka hoist listrik, supaya kanggo mesthekake operasi normal, kudu digawa metu tanpa mbukak operasi. Operasi power-on ora bisa ditindakake sadurunge wiwitan piranti, lan daya-on lan ora-munggah bisa ditindakake sawise piranti diluncurake. Babagan pangayoman lan pangopènan hoist listrik sing digunakake, yen operasi ora normal saka hoist listrik ditemokake, perlu kanggo ngrekam proses operasi sakakerekan listriking wektu. Macem-macem nilai, banjur nindakake analisis teknis kanggo mesthekake yen beban sing dirating ing ngisor beban sing dibutuhake kanggo debugging. Ing wektu sing padha, perlu kanggo menehi perhatian marang karesikan lenga kanggo mesthekake yen lenga resik lan bebas saka impurities nalika hoist listrik digunakake, lan lenga warata lan jumlah lenga moderat.

Kanggo jumlah munggah, iku banget perlu kanggo nambah lan standarisasi proses pangayoman lan pangopènan sakakerekan listrik. Kerekan listrik kudu didebug kanthi ilmiah sadurunge digunakake, banjur menehi perhatian marang pangopènan lan ndandani rem lan pengurangan nalika pangopènan. Iki kasus kanggo dangu. Bisa banget ngluwihi umur layanan lan nambah daya.