Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane nglindhungi komponen daya hoist listrik bledosan-bukti

2022-02-14

Motor minangka salah sawijining komponen daya penting ing bolongan listrik sing tahan bledosan. Panggunaan motor nemtokake umur bledosan-buktikerekan listrik. Mulane, biasane ana piranti protèktif kanggo bagean motor. Amarga pangembangan teknologi insulasi sing terus-terusan, perlu kanggo nambah desain motor. Output kudu dikurangi, supaya kapasitas termal motor labu listrik anyar sing tahan bledosan saya sithik lan saya ringkih, lan kapasitas beban saya saya ringkih, lan amarga paningkatan otomatisasi produksi, asring perlu motor sing kerep. operasi ing wiwitan, rem, commutation lan beban variabel. Ing macem-macem cara, syarat sing luwih dhuwur kanggo piranti proteksi motor.

Tradisional bledosan-buktikerekan listrikpiranti pangayoman motor utamané minangka "relay panas", nanging relay termal kurang, kesalahan gedhe, stabilitas kurang, lan pangayoman ora dipercaya. Fenomena sing motor rusak lan mengaruhi produksi normal isih umum banget. Proteksi motor sing cocog ora luwih fungsional, utawa motor sing luwih apik, nanging kudu nyukupi kabutuhan nyata lan entuk ekonomi lan linuwih. Nilai kanggo dhuwit.

Miturut kahanan nyata situs, jinis bledosan-buktikerekan listrikprotektor motor dipilih lan nimbang instalasi, pangaturan, lan penak panggunaan pelindung kasebut. Ing wektu sing padha, yen sampeyan pengin hoists listrik bledosan-bukti luwih apik, luwih aman, luwih dipercaya, kudu tansah duwe hoists listrik bledosan-bukti kanggo njaga pangopènan lan pangopènan kanggo mesthekake umur motor luwih dawa lan nggunakake luwih fleksibel!