Ngarep > Kabar > Warta industri

Alasan lan solusi kanggo bocor lenga saka jacks pallet manual

2022-02-15

manualpallet jacksluwih umum ing bengkel pabrik lan minangka peralatan penting kanggo ngangkat lan nangani. Ngangkat jack pallet manual nggunakake prinsip hidrolik, mula bakal ana akeh minyak hidrolik ing njero, nanging kanthi nggunakake jangka panjang, kita bakal nemokake akeh manual.pallet jackduwe lenga bocor, sing bakal nyebabake jack pallet manual bocor. Apa sababe udan? Carane menehi hasil karo?
Kebocoran minyak truk palet manual umume disebabake dening rong alasan ing ngisor iki.

Kaping pisanan, segel lenga banget nyenyet utawa longgar banget. Yen segel lenga banget nyenyet kanggo dangu, iku gampang ilang elastisitas asli. Sawise elastisitas ilang, longkangan ora bakal diblokir lan diisi, lan tekanan hidrolik bakal katon ing tumindak tekanan. Ing kasus tumpahan minyak, yen longgar banget, segel ora bakal padhet, sing uga bakal nyebabake bocor lenga.

Kapindho, ana masalah karo aksesoris sistem hidraulik, sing biasane disebabake operasi ilegal, kayata operasi ngangkat sing kakehan, lan truk pallet manual asring banget nabrak.