Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara pangopènan chain hoist

2022-02-16

Chain hoist, uga dikenal minangka fairy hoist, kerekan rantai, manual hoist, minangka jinis mesin angkat manual sing gampang digunakake lan gampang digawa.
1. Sawise nggunakake, hoist kudu di resiki lan dilapisi karo pelumas anti-karat, lan disimpen ing panggonan sing garing kanggo nyegah karat lan karat.kerekan rantaisaka Kelembapan.
kerekan rantai
2. Pangopènan lan ndandani kudu ditindakake dening wong-wong sing luwih ngerti mekanisme hoist. Gunakake kerosene kanggo ngresiki bagean hoist, lan nambah butter kanggo pindah lan prewangan bagean kanggo nyegah wong-wong sing ora ngerti prinsip kinerja mesin saka disassembling lan assembling ing bakal.

3. Sawise kerekan wis di resiki lan didandani, tes ora ana beban kudu ditindakake kanggo ngonfirmasi yen kerjane normal lan rem bisa dipercaya sadurunge bisa dikirim kanggo digunakake.

4. Lumahing gesekan rem kudu tetep resik. Bagian rem kudu kerep dipriksa kanggo nyegah kegagalan rem lan fenomena barang abot tiba.
5. Rollers saka kiwa lan tengen bantalan saka hoisting sprocket sakakerekan rantaibisa ditempelake ing ring utama bantalan sing wis dipasang ing jurnal sprocket hoisting karo mentega, banjur dipasang ing cincin bantalan njaba piring tembok.
6. Nalika nginstall bagean piranti braking sakakerekan rantai, mbayar manungsa waé menyang meshing apik antarane slot waos ratchet lan bagean pawl, lan kontrol pawl dening spring kudu fleksibel lan dipercaya. Sawise nginstal sprocket tangan, muter sprocket tangan searah jarum jam, lan ratchet , Plat gesekan dipencet ing jog brake, lan sprocket tangan diputer counterclockwise. Mesthine ana celah ing antarane ratchet lan piring gesekan.
7. Kanggo penak saka pangopènan lan disassembly, siji bagéan saka gelang punika chain mbukak (welding ora diijini).

8. Sajrone proses ngisi bahan bakar lan nggunakake hoist chain, lumahing gesekan saka piranti rem kudu katahan resik, lan kinerja rem kudu kerep dipriksa kanggo nyegah obyek abot saka tiba amarga Gagal rem.