Ngarep > Kabar > Warta industri

Klasifikasi Stackers (2)

2022-02-16

Klasifikasi sakatumpukan(2)
Parameter kinerja utama saka bridge penumpuk
1. Kapasitas ngangkat sing dirating: Kapasitas ngangkat sing dirating nuduhake jumlah bobot materi maksimal lan bobot garpu sing diidini dening jembatanpenumpukcrane.
2. Kacepetan mlaku maksimum saka troli: Kacepetan mlaku maksimum troli nuduhake kacepetan maksimum sing bisa digayuh nalika troli ing jembatan mlaku ing kapasitas ngangkat dirating.
3. Dhuwur ngangkat maksimum: Dhuwur ngangkat maksimum nuduhake jarak vertikal antarane lumahing ndhuwur bagean horisontal saka garpu lan lemah nalika dirating kapasitas ngangkat lan barang sing diangkat menyang posisi paling dhuwur.
4. Kacepetan ngangkat maksimal, kacepetan ngangkat maksimal nuduhake kacepetan maksimal barang sing diangkat miturut kapasitas ngangkat sing dirating.
5. Kacepetan slewing maksimum, kacepetan slewing maksimum nuduhake kacepetan maksimum sing bisa ngrambah nalika platform slewing muter ing kapasitas ngangkat dirating.
6. Deflection ing sangisore garpu sakapenumpuk
Defleksi ngisor garpu penumpuk nuduhake jarak sing mburi ngarep garpu mlengkung nalika garpu munggah menyang dhuwur maksimum ing kapasitas ngangkat dirating. Parameter iki nggambarake kemampuan garpu kanggo nolak deformasi, sing ana gandhengane karo materi garpu. , wangun struktural lan proses perawatan panas ngolah garpu.
Dalan dalanpenumpuk
Dalan dalanpenumpukmlaku ing sadawane trek ing dalan ing gudang rak, sing nambah dhuwur kerja; mekanisme teleskopik garpu diadopsi kanggo nggawe teleskopik garpu, supaya jembaré dalan bisa narrowed lan tingkat pemanfaatan saka gudang bisa apik; dalanpenumpukumume piranti kontrol Semi-otomatis lan otomatis digunakake, kanthi kacepetan dhuwur lan efisiensi produksi; mung bisa digunakake ing dalan racking, supaya kudu dilengkapi piranti panyimpenan lan metu; saliyane kanggo nyukupi syarat kekuatan lan kaku crane umum, rak uga nduweni syarat manufaktur lan akurasi instalasi dhuwur; jinis khusus saka piranti njupuk digunakake, lan multi-bagean teleskop garpu utawa pallets sing umum digunakake; transmisi electrical saben mekanisme wis syarat dhuwur kanggo angger-angger kacepetan, lan mbutuhake imbangan braking lan parking akurat. Piranti proteksi safety digunakake. jangkep.
Dalan dalanpenumpukcocok kanggo warehouses dhuwur-munggah saka macem-macem dhuwur, lan bisa éling semi-otomatis, otomatis lan long-distance kontrol terpusat. Kapasitas ngangkat dalanpenumpuknuduhake massa kargo unit sing diangkat (kalebu palet utawa kothak). Miturut syarat panggunaan, bobot angkat saka cara gudang-in lan gudang-metu dipilih minangka 0.1t utawa 0.25t;
Electric Pallet Stacker