Ngarep > Kabar > Warta industri

Struktur Stacker

2022-02-16

Struktur sakapenumpuk
1. Mekanisme pengangkatan: Mekanisme pengangkatan dalanpenumpukbisa dumadi saka motor, brake, reducer utawa sprocket lan bagean fleksibel. Bagean fleksibel sing umum digunakake yaiku tali kawat baja lan rantai angkat, lan liya-liyane. Tali kawat baja digunakake minangka bagean fleksibel kanggo bobot entheng. Pakaryan sing aman lan gangguan swara; nggunakake rentengan minangka bagean fleksibel relatif kompak. Saliyane reducer gear umum, reducer gear cacing lan reducer gear planet asring digunakake amarga mbutuhake rasio pengurangan sing luwih gedhe. Kacepetan hoisting kudu kacepetan kurang lan kacepetan kurang, sing utamané digunakake kanggo ngangkat garpu lan platform loading arang banget cendhak nalika mandheg lan njupuk lan nempatake barang kanthi lancar. Kacepetan kerja mekanisme hoisting umume 12-30m / min, lan paling dhuwur yaiku 48m / min. Antarane telung drive sakapenumpuk, yaiku angkat, mlaku lan garpu (garpu lan angkat), daya angkat paling gedhe.
2. Mekanisme operasi: Mekanisme operasi sing umum digunakake yaiku jinis dhukungan lemah lumampah lan jinis suspensi jinis mlaku ndhuwur utawa jinis dhukungan rak. Jinis lumampah lemah nggunakake 2 kanggo 4 wheel kanggo mbukak ing lemah trek siji utawa trek pindho, lan ndhuwur kolom kasedhiya karo wheel guide. Jinis lumampah ndhuwur adopts 4 utawa 8 wheel kanggo lelungan ing I-beam flange ngisor penghubung ngisor truss gendheng, lan ana wheel guide horisontal ing sisih ngisor. Sisih ndhuwur jinis support beting wis 4 wheel , kang lumaku bebarengan loro ril guide ing ndhuwur beting ing loro-lorone saka roadway, lan ana uga wheel guide horisontal ing sisih ngisor.
3. Platform kargo lan mekanisme bongkar muat: Platform kargo minangka piranti mawa unit kargo. Kanggo milihpenumpuksing mung perlu kanggo Pick bagean saka barang saka kompartemen kargo, ora ana loading lan unloading piranti ing platform loading, lan mung platform digunakake kanggo manggonke wadhah. Piranti loading lan unloading minangka mekanisme kerja khusus saka penumpuk. Bagean saka struktur kanggo njupuk barang dirancang miturut karakteristik wangun barang. Sing paling umum yaiku garpu teleskopik, nanging uga bisa dadi palet teleskopik, utawa wangun struktural liyane.
Mekanisme garpu dipasang ing platform kargo, lan platform kargo obah ing arah lumampah vertikal (ngangkat) ing sadawane ril panuntun ing kolom ing sangisore dhukungan saka rollers, sing jejeg karo ngangkat - arah pesawat lumampah yaiku arah garpu. Platform operasi penumpuk disetel ing pangkalan, ing ngendi staf bisa nindakake operasi manual utawa semi-otomatis. Nalika garpu wis lengkap, iku luwih saka kaping pindho dawa asli. Umume, garpu nganggo mekanisme telung bagean, garpu ngisor dipasang ing platform kargo, lan garpu tengah lan garpu ngisor bisa ditambah ing sisih kiwa lan tengen. Nalika gear nyopir 1 muter searah jarum jam, garpu tengah pindhah ngiwa; ing sangisore traksi ranté, garpu ndhuwur uga pindhah menyang sisih kiwa kanggo nggayuh tujuan nggedhekake garpu ing sisih kiwa. Nalika gear nyopir 1 nguripake counterclockwise, garpu ditambahi nengen.
4. Rangka: Rangka dalanpenumpukkasusun saka pigura, balok ndhuwur lan balok ngisor. Miturut struktur pigura beda, dalanpenumpukdipérang dadi rong jinis: loro-kolom lan siji-kolom roadway penumpuk. Penumpuk dalan rong kolom yaiku pigura persegi panjang sing kasusun saka rong kolom lan balok ndhuwur lan ngisor. Ana rong wangun struktur kolom, tabung persegi lan tabung bunder. Punika ditondoi dening kekuatan dhuwur lan rigidity, operasi stabil lan kacepetan mlaku dhuwur. Utamane digunakake ing gudang telung dimensi kanthi dhuwur ngangkat dhuwur lan bobot ngangkat gedhe. Stacker dalan siji-kolom dumadi saka kolom lan balok ngisor, lan rel panuntun dipasang ing kolom kasebut. Iki ditondoi kanthi bobot entheng saka fuselage, biaya manufaktur sing murah lan kaku sing kurang. Utamane digunakake ing gudang telung dimensi kanthi kapasitas angkat cilik, lan kacepetan mlaku ora bisa dhuwur banget.
5. Piranti listrik: Piranti listrik kasusun saka piranti drive listrik lan piranti kontrol otomatis. Dalan dalanpenumpukumume mimpin dening motor AC. Yen syarat angger kacepetan dhuwur, iku mimpin dening motor DC. Cara kontrol piranti kontrol yaiku manual, semi-otomatis lan otomatis, ing antarane kontrol otomatis kalebu rong cara: kontrol on-board lan remot kontrol.
6. Piranti proteksi safety,penumpukminangka jinis mesin angkat, sing kudu mlaku kanthi cepet ing dalan sing dhuwur lan sempit. Kanggo njamin safety wong lan peralatan, penumpuk kudu dilengkapi piranti pangayoman safety hardware lan software lengkap, kayata piranti watesan stroke saka macem-macem mekanisme, piranti pangayoman overspeed tiba, piranti pangayoman tali rusak, ngangkat piranti pangayoman kakehan, daya. pangayoman gagal lsp.
Hand Stacker Electric