Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara ngindhari detasemen sajrone hoist listrik sing tahan bledosan

2022-02-28

bledosan-buktikerekan listrikbisa ngandika sawetara saka sudhut machinery cilik digunakake ing industri ngangkat. Wiwit cilik, entheng, entheng, gampang digunakake, lan liya-liyane, luwih disenengi, nanging jembar, lan bakal ana masalah sing ora bisa dihindari, anyar Departemen teknis nampa akeh pitakon, ujar manawa nggunakake bledosan-bukti. hoists listrik pinanggih kasus desorbed.

bledosan-buktikerekan listriknggunakake longkangan kaku, sank, torsi, super mbukak, etc.. Ana masalah karo cara mbenakake, lan cara fiksasi meneng iku sawise 13 werni nglumpuk, piso meneng wis ngaco menyang ngisor meneng menyang. ngisor, lan banjur riveting sisih njaba meneng.

Nalika pancing wis subjected kanggo gravitasi, slot daur ulang pancing bakal menehi werni pasukan metu. Tunas tundhuk ing ndhuwur werni, lan nalika mburi njaba billet ora riveted, tunas Mung metu saka bolongan meneng, karo pasukan prewangan lan gesekan werni ing tumindak pasukan external , Beam pancing lan pancing ilang bal saka bolongan, pancing lan pancing beam Pamindahan relatif ana ing arah sumbu pancing lan sendok wis suwek, lan kahanan serius bisa nyebabake kacilakan. Babagan bledosan-buktikerekan listrik, iku utamané amarga alasan ndhuwur. Yen sampeyan nemoni kahanan liyane, sampeyan bakal diblokir, welcome to exchange.