Ngarep > Kabar > Warta industri

Penyebab tali kawat baja hoist listrik

2022-05-10

Minangka piranti ngangkat cilik, tali kawat nduweni karakteristik struktur kompak, bobot entheng, volume cilik, lan operasi sing trep. Dheweke bisa dipasang ing baja karya kanthi kapisah, utawa bisa digunakake karo peralatan ngangkat liyane. Sajrone panggunaan jangka panjang, tali kawat bakal putus, mula apa sebabe putus?

1. Sajrone nggunakakeHoist Listrikkanggo ngangkat operasi, terus kanggo ngangkat barang abot;

2. Seret obyek abot ing sadawane lemah utawa platform karoHoist Listrik.

3. Nalika pancing digantung ing lemah utawa tray nalika obyek abot tiba ing lemah utawa tray, operator isih operasi nyuda pancing. Nalika pancing wis mandheg ing obyek abot, tali kawat isih liwat. Iku bakal dibusak saka alur roller. Nalika tali kawat baja diunggahake maneh, tali acak bakal katon;

4. Nalika tali kawat wis katon rusak, personel pangopènan kudu diwenehi kabar kanggo ndandani utawa ngganti tali kawat. Yen tali kawat diterusake, tali kawat baja bisa macet, lan tali kawat baja bisa rusak;

Ing ndhuwur papat alasan sing sabab saka tali kawat baja sakaHoist Listrik. Yen sampeyan duwe masalah liyane, hubungi staf kita.