Ngarep > Produk > Jack Pallet

Jack Pallet Produsen

Shanghai Yiying Crane Machinery Co., Ltd. didegaké ing taun 1992, spesialisasi ing ngrancang lan manufaktur pallet jack ,manual chain hoist, lever hoist, elektrik hoist lan produk ngangkat liyane. Perusahaan wis njupuk efforts ing desain, manufaktur, sales lan layanan kanggo saklawasé 20 taun. Saiki perusahaan kita dadi salah sawijining produsen pallet jack sing paling apik ing saindenging jagad. Perusahaan iki duwe ibukutha total 50 yuta RMB lan dicekel 100000sqm, kanthi area bangunan 75000sqm. Kanthi pusat pangolahan modern, pusat perakitan lan pusat tes, perusahaan kita duwe kemampuan ngrancang lan ngembangake produk anyar, lan kabeh peralatan produksi mesin angkat.
Pallet Jack punika cilik lan trep, nggunakake fleksibel, mbukak gedhe, kuwat lan tahan kargo pribadi nangani, umum dikenal minangka "sapi". Carrier saliyane nduweni fungsi ngirim barang, kanggo penak saka kebangkrutan barang, antarane chassis. lan setir karo piranti hydraulic, bisa gampang ing mobil di-push menyang basa cilik, lan banjur nggunakake sasis hydraulic, terus munggah barang, sampeyan bisa nyeret barang pamindhahan, nalika rawuh, karo landing sasis hydraulic, barang uga bakal lair. , bisa kanthi gampang njupuk truk.Proses rumit penanganan manual diilangi. Iku helper apik kanggo nangani kargo ing bengkel.
Penjualan kanggo pallet jack luwih saka 200.000 set saben taun. Kita mesthi njamin desain lan kontrol kualitas sawise langkah kaping lan nambah pangsa pasar internasional, supaya perusahaan wis rampung entuk persetujuan sistem kualitas kayata ISO9001 lan sertifikat CE. Perusahaan wis diekspor kanggo meh 50 negara lan wilayah, kalebu Eropah, Amerika Serikat, Australia lan Asia Kidul-Wétan, etc.Under prinsip Quality Asal-Usul Saka Profesi, Shanghai Yiying Crane Machinery Co., Ltd. tulus nampani kabeh kanca-kanca saka ing ngarep lan luar negeri kanggo mbangun hubungan bisnis karo kita!
View as  
 
Truk Pallet Tangan 2,5 Ton

Truk Pallet Tangan 2,5 Ton

Hand Pallet Truck 2.5 Ton minangka peralatan angkat sing populer digunakake ing pirang-pirang industri. Iki minangka alat sing gampang lan efisien sing ngidini gampang nangani barang ing gudang, fasilitas manufaktur, utawa setelan apa wae sing mbutuhake gerakan beban abot saka sak panggonan menyang papan liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
2,5 ton Hand Pallet Jack

2,5 ton Hand Pallet Jack

2,5 ton Hand Pallet Jack Operasi penanganan rampung kanthi narik manungsa. Nalika truk pallet manual digunakake, garpu sing digawa kasebut dilebokake menyang bolongan palet, lan didorong dening sistem hidrolik, kargo palet bisa diangkat lan diturunake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Premium Manual Pallet Jack Truk

Premium Manual Pallet Jack Truk

Kanggo luwih saka 20 taun, Shanghai Yiying Crane Machinery Co., wis Produsèn anjog saka Premium Manual Pallet Jack Truck dening nyediakake macem-macem saka sudhut standar, ergonomis Premium Pallet Jack Truck lan stacker etc.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Manual Pallet Jacks

Manual Pallet Jacks

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan HUGO® Manual Pallet Jacks. Iki minangka salah sawijining peralatan penanganan bahan sing paling populer.Miturut bahan sing beda-beda, bisa dipérang dadi jack pallet galvanis, jack pallet stainless steel, model lebar, model garpu lengkap, lan liya-liyane. Bisa digunakake ing bengkel, supermarket. , situs distribusi kargo.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pallet Jack Truk

Pallet Jack Truk

truk pallet jack kualitas dhuwur lan iku truk pallet paling populer kita. Iku indispensable ing panggonan karya. Truk pallet jack iki regane cukup terjangkau, nanging isih kalebu akeh fitur kanggo transportasi jarak cendhak. truk pallet tangan hydraulic digunakake digunakake ing lokakarya, warehouses, docks, stasiun, yard barang, etc. saka entri lan metu pallet, owah-owahan arah tiba-tiba lan lingkungan sing atos.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pallet Jack for Sale

Pallet Jack for Sale

Pallet jack for sale dikenal minangka alat nangani bahan ing pasar. Iku pinter lan gampang kanggo operate. Jack Pallet sing didol kanthi kualitas dhuwur lan minangka truk palet sing paling populer. pallet Jack dirancang kanggo Gamelan, lan operasi sepi lan gampang nangani supaya operator nemu kurang lemes lan bisa luwih irit. Manual Pallet jack for sale digunakake digunakake ing lokakarya, warehouses, docks, stasiun, yard barang, etc. lan alat becik kanggo nambah efficiency lan ngirit tenaga kanggo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan pemasok profesional China Jack Pallet, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Jack Pallet kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.