Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Pallet Jack for Sale
Pallet Jack for Sale
  • Pallet Jack for SalePallet Jack for Sale
  • Pallet Jack for SalePallet Jack for Sale
  • Pallet Jack for SalePallet Jack for Sale
  • Pallet Jack for SalePallet Jack for Sale
  • Pallet Jack for SalePallet Jack for Sale

Pallet Jack for Sale

Pallet jack for sale dikenal minangka alat nangani bahan ing pasar. Iku pinter lan gampang kanggo operate. Jack Pallet sing didol kanthi kualitas dhuwur lan minangka truk palet sing paling populer. pallet Jack dirancang kanggo Gamelan, lan operasi sepi lan gampang nangani supaya operator nemu kurang lemes lan bisa luwih irit. Manual Pallet jack for sale digunakake digunakake ing lokakarya, warehouses, docks, stasiun, yard barang, etc. lan alat becik kanggo nambah efficiency lan ngirit tenaga kanggo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Pallet jack for sale dikenal minangka alat nangani bahan ing pasar. Iku pinter lan gampang kanggo operate. Jack Pallet sing didol kanthi kualitas dhuwur lan minangka truk palet sing paling populer. pallet Jack dirancang kanggo Gamelan, lan operasi sepi lan gampang nangani supaya operator nemu kurang lemes lan bisa luwih irit. Manual Pallet jack for sale digunakake digunakake ing lokakarya, warehouses, docks, stasiun, yard barang, etc. lan alat becik kanggo nambah efficiency lan ngirit tenaga kanggo sampeyan.


2. Pallet Jack for sale

Pallet Jack for Sale


3. Pallet Jack for sale Fitur lan Aplikasi

Kita duwe 2000kg 2500kg 3000kg 5000kg kapasitas Pallet Jack kanggo didol

Ukuran garpu umum 550 * 1150mm 685 * 1220mm ukuran liyane uga bisa adat.

x


1. Jack pallet kita nggunakake garpu nglukis 4mm kekandelan sawise lukisan lan saben garpu wis ngiyataken baja ing ngisor kanggo mesthekake garpu ora ngiringake utawa deformasi.

Pallet Jack for Sale

2. kanggo welding mesin welding, ing welding lapisan gawe tingkat nambah kapasitas mbeta produk lan nggawe metu katon luwih ayu. 工艺

Pallet Jack for Sale

3. Climbing rollers mbantu pangguna gampang maneuver tengen piring dock, ing lan metu saka Trailer lan liwat jubin ora rata. Bisa ngirit tenaga kerja nalika digunakake.

Pallet Jack for Sale

4. Roda kemudi lan beban direkayasa kanthi komponen lan bantalan berkualitas tinggi kanggo nyedhiyakake resistensi gulung sing kurang. Jack pallet sing didol luwih akeh opsional kanggo pilihan sampeyan. Kayata plastik, nilon Pu lan Karet ..

Pallet Jack for Sale

5. Wangun lan kekandelan gagang bebarengan karo desain lan panggonan saka tuas kontrol nyuda lemes operator lan nambah produktivitas. Posisi tuas netral ngeculake ketegangan ing gagang supaya luwih gampang maneuver. Pallet jack for sale kita duwe rong wangun gagang beda.

Pallet Jack for Sale

6. Rocker lengen widened lan thickened bisa njamin umur dawa.

Pallet Jack for Sale


5. Kualifikasi produk

Shanghai Yiying Crane Machinery Company minangka perusahaan khusus ing impor lan ekspor peralatan angkat. Kita duwe telung pabrik ing China. produk utama kita kalebu manual hoist, elektrik hoist, manual pallet Jack, Pallet Jack for sale stacker etc. Hydraulic manual pallet Jack paling anyar panas-sade produk. Pelanggan lawas wis menehi pujian sing dhuwur kanggo kualitas produk kita.


6. Ngirim, Shipping Lan porsi kanggo pallet Jack

Produk siap digawe, bisa dikirim ing 3-7 HARI.

Cara pengepakan: 6 lembar dikemas ing 1 palet


Layanan Pre-sale: kita duwe tim sales profesional minangka pandhuan sampeyan kanggo milih model sing bener lan ngatasi masalah sampeyan kanthi pas wektune, kerja sama karo tim teknik departemen teknis departemen produksi departemen administrasi departemen akuntan departemen dokumen, wektu kerja iku 7x24 jam.


Layanan dodolan siji-siji dodolan bakal tanggung jawab kabeh perkara babagan pesenan tuku lan bakal ngawasi pengiriman nganti entuk materi, kalebu bukti dokumen, komunikasi karo forwarder, lsp. Kerjasama karo departemen produksi, departemen teknis, departemen insinyur. departemen teknisã € departemen kemasanã € departemen logistik kanggo ngatasi komunikasi sing gegandhengan njamin supaya pesenan sampeyan bakal diterusake tanpa kesalahan.


Layanan sawise-sale: tim sawise-sales bakal menehi hasil karo kabeh complaint saka pelanggan kayata packaging, kualitas, shipping, etc. Kita mesthi bakal ngganti barang utawa nggawe ilang yen pungkasane verifikasi kesalahan sing disebabake dening pihak kita, janji iku janji!


7. FAQ

Q1: Suwene Garansi kanggo Pallet Jack iki didol?
A1: Kita nyedhiyakake garansi 12 wulan

Q2: Kepiye babagan wektu pangiriman?
A2: Biasane truk pallet ngasilake wektu yaiku 7-10 dina sawise kita nampa pembayaran lanjut. Kanggo sawetara produk standar, kita duwe stok lan bisa dikirim langsung.

Q3: Apa babagan MOQ sampeyan kanggo jack pallet manual?
A3: Yen sampeyan duwe forwarder ing China, 1 Piece kasedhiya. Yen sampeyan ora duwe forwarder, MOQ yaiku 6 potong.

Q4: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan? Produk OEM utawa produk ODM?
A4: Ya, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan, OEM lan ODM bisa ditampa. Kita nindakake akeh produk non-standar, nampa panjaluk khusus sampeyan.

Q5: Apa kita bisa njaluk warna dhewe kanggo produk?
A6: Ya, mesthi, sampeyan mung kudu menehi kode RAL.






Hot Tags: Pallet Jack for Sale, Produsen, Suppliers, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.