Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Pallet Jack Truk
Pallet Jack Truk
  • Pallet Jack TrukPallet Jack Truk
  • Pallet Jack TrukPallet Jack Truk
  • Pallet Jack TrukPallet Jack Truk
  • Pallet Jack TrukPallet Jack Truk
  • Pallet Jack TrukPallet Jack Truk
  • Pallet Jack TrukPallet Jack Truk
  • Pallet Jack TrukPallet Jack Truk

Pallet Jack Truk

truk pallet jack kualitas dhuwur lan iku truk pallet paling populer kita. Iku indispensable ing panggonan karya. Truk pallet jack iki regane cukup terjangkau, nanging isih kalebu akeh fitur kanggo transportasi jarak cendhak. truk pallet tangan hydraulic digunakake digunakake ing lokakarya, warehouses, docks, stasiun, yard barang, etc. saka entri lan metu pallet, owah-owahan arah tiba-tiba lan lingkungan sing atos.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

truk pallet jack kualitas dhuwur lan iku truk pallet paling populer kita. Iku indispensable ing panggonan karya. Truk pallet jack iki regane cukup terjangkau, nanging isih kalebu akeh fitur kanggo transportasi jarak cendhak. truk palet tangan hidrolik digunakake akeh ing bengkel, gudang, dermaga, stasiun, lapangan barang, lan liya-liyane lan minangka alat sing cocog kanggo nambah efisiensi lan nyuda intensitas tenaga kerja.
Jack pallet direkayasa lan dibangun kanggo nahan jolts pancet menyang undercarriage, ewonan entri palet lan metu, owah-owahan arah tiba-tiba lan lingkungan sing atos.


2. pallet jack truk

Pallet Jack Truck


2. pallet jack truk Fitur Lan Aplikasi

Truk pallet jack sing paling populer lan dipercaya duwe kapasitas 2000kg 2500kg 3000kg 5000kg lan unit pompa hidrolik.

Truk pallet jack kita dipercaya, kuat, tahan torsi amarga profil baja kualitas dhuwur banget lan nduweni kualitas lukisan sing dhuwur.

Kabeh titik poros wis greased kanggo njamin maneuverability banget karo setir effortless.


1. Jack pallet kita nggunakake garpu nglukis 4mm kekandelan sawise lukisan lan saben garpu wis ngiyataken baja ing ngisor kanggo mesthekake garpu ora ngiringake utawa deformasi.

Pallet Jack TruckPallet Jack Truck

2. Pallet Jack nggunakake kualitas dhuwur AC Integral pump, iku ora lenga bocor, gampang kanggo njaga lan irit wektu.

Pallet Jack Truck

3. Roda umum yaiku roda nilon lan roda pu. Lan roda nilon cocok kanggo permukaan sing ora rata. Pu wheel cocok kanggo lumahing Gamelan.

Pallet Jack TruckPallet Jack Truck


4. Wangun lan kekandelan gagang bebarengan karo desain lan panggonan saka tuas kontrol nyuda lemes operator lan nambah produktivitas. Posisi tuas netral ngeculake ketegangan ing gagang supaya luwih gampang maneuver.

Pallet Jack Truck


5. Kualifikasi produk

Shanghai Yiying Crane Machinery Company minangka perusahaan khusus ing impor lan ekspor peralatan angkat. Kita duwe telung pabrik ing China. Produk utama kita kalebu hoist, pallet jack, stacker etc. hydraulic pallet jack truk sing paling anyar panas-sade produk. Pelanggan lawas wis menehi pujian sing dhuwur kanggo kualitas produk kita.


6. Ngirim, Shipping Lan porsi kanggo pallet Jack

Produk siap digawe, bisa dikirim ing 3-7 HARI.


Layanan Pre-sale: kita duwe tim sales profesional minangka pandhuan sampeyan kanggo milih model sing bener lan ngatasi masalah sampeyan kanthi pas wektune, kerja sama karo tim teknik departemen teknis departemen produksi departemen administrasi departemen akuntan departemen dokumen, wektu kerja iku 7x24 jam.


Layanan dodolan siji-siji dodolan bakal tanggung jawab kabeh perkara babagan pesenan tuku lan bakal ngawasi pengiriman nganti entuk materi, kalebu bukti dokumen, komunikasi karo forwarder, lsp. Kerjasama karo departemen produksi, departemen teknis, departemen insinyur. departemen teknisã € departemen kemasanã € departemen logistik kanggo ngatasi komunikasi sing gegandhengan njamin supaya pesenan sampeyan bakal diterusake tanpa kesalahan.


Layanan sawise-sale: tim sawise-sales bakal menehi hasil karo kabeh complaint saka pelanggan kayata packaging, kualitas, shipping, etc. Kita mesthi bakal ngganti barang utawa nggawe ilang yen pungkasane verifikasi kesalahan sing disebabake dening pihak kita, janji iku janji!


7. FAQ

Q1: Suwene Garansi kanggo truk pallet jack iki?
A1: Kita nyedhiyakake garansi 12 wulan

Q2: Kepiye babagan wektu pangiriman?
A2: Biasane truk pallet ngasilake wektu yaiku 7-10 dina sawise kita nampa pembayaran lanjut. Kanggo sawetara produk standar, kita duwe stok lan bisa dikirim langsung.

Q3: Apa babagan MOQ sampeyan kanggo truk pallet jack?
A3: Yen sampeyan duwe forwarder ing China, 1 Piece kasedhiya. Yen sampeyan ora duwe forwarder, MOQ yaiku 6 potong.

Q4: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan? Produk OEM utawa produk ODM?
A4: Ya, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan, OEM lan ODM bisa ditampa. Kita nindakake akeh produk non-standar, nampa panjaluk khusus sampeyan.

Q5: Apa kita bisa njaluk warna dhewe kanggo produk?
A6: Ya, mesthi.






Hot Tags: Truk Pallet Jack, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.