Pallet Stacker

Pallet Stacker

Minangka manufaktur HUGO® Pallet Stacker profesional sing berkualitas tinggi, Kita duwe akeh pallet stacker sing didol, kayata stacker semi listrik, stacker listrik jinis mlaku, ngadeg ing stacker listrik, lsp. HUGO stackers dirancang kanggo ningkatake produktivitas, njamin keamanan lan ngoptimalake bali. Portofolio lengkap kita duwe soko kanggo saben aplikasi, nyathet watesan papan sing beda-beda, ukuran beban, kahanan lantai, wektu operasi lan kabutuhan liyane.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa yakin tuku HUGO sing disesuaikan


We have persil saka pallet stacker for sale, kayata semi elektrik stacker, lumampah jinis stacker listrik, ngadeg ing jinis stacker listrik etc HUGO stackers dirancang kanggo nambah produktivitas, njamin safety lan ngoptimalake bali. Portofolio lengkap kita duwe soko kanggo saben aplikasi, nyathet watesan papan sing beda-beda, ukuran beban, kahanan lantai, wektu operasi lan kabutuhan liyane.


Tumpukan palet HUGO duwe kontrol elektronik sing canggih, ergonomis

Pengenalan produk5

Walkie stacker

Stacker palet minangka forklift mlaku-mlaku ing mburi kanthi tiang sing bisa ngunggahake lan ngedhunake beban. HUGO nawakake baris lengkap stacker walkie listrik, kalebu model stacker ing ngisor iki: 1T 2T 1.6M 2M 2.5M 3M lan 4M 5M 6M


Parameter utama CDD Stacker

Paramèter dhasar

1

Model produk


CDD


2

Mode nyopir


Listrik

3

Metode operasi


Model stand-on

4

Dirating beban

Q kg

1000ã1500ã2000

5

Pusat beban

C mm

500

6

Dasar poros

Y mm

1480

7

Bobot mati (ora kalebu baterei)

kg

680

roda

1

Ban


roda PU

2

Ukuran roda nyopir

mm

â250×80

3

Ukuran roda ngarep

mm

â80×70

4

Ukuran rod imbangan

mm

â125×50

5

Jumlah roda (ngarep / mburi) (x = roda penggerak)


1x 2/4

6

Trek roda ngarep

mm

510

7

Trek roda mburi

mm

620

dimensi dhasar

1

Dhuwur sakabèhé (nalika garpu paling murah)

h1 mm

2080

2

Dhuwur sakabèhé (nalika garpu paling dhuwur)

h2 mm

3380

3

Ngangkat dhuwur

h3 mm

3000

4

Free ngangkat dhuwur

h4 mm

0

5

Dhuwur lemah garpu (yen garpu paling ngisor)

h5 mm

85

6

Dhuwur lemah saka gagang operasi (maksimum / minimal)

h6 mm

1450/1020

7

Total dawa

L1 mm

2030

8

Jarak saka mburi ngarep garpu menyang sisih ngarep

L2 mm

1000

9

Jembaré total

b1 mm

860

10

Ukuran fork (metal plate)

s/e/Imm

160*50*1000

11

Jembar njaba saka garpu

b3 mm

680/550

12

Reresik lemah minimal

m mm

35

13

Jembare saluran tumpukan sudut tengen, baki 1.000x1.200 (1.200: ing pinggir garpu)

Asu mm

2500

14

Radius ngowahi

R mm

1800


Properti

1

Kacepetan nyopir muatan penuh / ora ana beban

km/j

4.5/5.5

2

Kacepetan ngangkat beban penuh / ora ana beban

mm/s

50/100

3

Kacepetan ngedhunake beban full load / ora ana beban

mm/s

140/135

4

Maksimum gradeability full load / ora ana beban

%

5.0/8.0

5

Mode rem


Rem elektromagnetik

Motor

1

Daya motor nyopir

kw

1.5

2

Ngangkat daya motor

kw

2.2

3

Tegangan / kapasitas baterei

V/Ah

24/2*70

4

Bobot sel daya

kg

70/195


Fitur lan Aplikasi

Pallet Stacker

Stacker palet listrik jinis mlaku yaiku stacker listrik sing dikontrol pejalan kaki kanthi otomatis, kanthi fungsi ngangkat sing dioperasikake kanthi listrik. Truk kasebut dirancang kanggo operasi tumpukan ing rak khusus kanthi ngangkat lan ngedhunake beban pallet nganti dhuwur ngangkat sing dikarepake.

pallet stacker kudu digunakake ing lumahing substansial tenan, Gamelan, disiapake, tingkat lan nyukupi. Truk kasebut dimaksudake kanggo digunakake kanggo aplikasi njero ruangan kanthi suhu sekitar antara 5 ° C lan 40 ° C lan kanggo aplikasi tugas sing entheng tanpa nyebrang alangan utawa potholes permanen. Operasi ing ramps ora diijini. Nalika operasi, beban kudu diselehake kira-kira ing bidang tengah longitudinal saka pallet stacker.


Walkie Stacker Details

pallet stacker for sale Multifungsi gagang, gagang duwe saklar kacepetan kura-kura, kang bisa stowed lan nduweni fungsi mlaku mujur

Garpu baja mangan nganggo teknologi mlengkung, mburi ngarep garpu bisa disesuaikan bunder utawa alun-alun, lan sisih ngisor garpu duwe iga sing nguatake, sing bisa nambah kapasitas beban.

Pallet Stacker

n/mati saka truk pangiriman


Garpu pallet stacker luwes lan fleksibel banget kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, saben garpu duwe baja sing dikuatake lan bisa njamin kualitas bantalan sing dhuwur, umure jangka panjang.

Pallet Stacker

HUGO pallet stacker duwe layar Protèktif ekstra dawa, Net protèktif wis lengthened, dawa bisa tekan rong pertiga saka total dhuwur awak mobil, net protèktif kandel lan kandhel.

Pallet Stacker

Silinder lenga kualitas dhuwur

nggunakake asli angkat impor, nganyarke teknologi asli, cepet ngangkat silinder lenga, ngangkat cepet lan kuat

Pallet Stacker

Desain silinder

Silinder lenga piston padhet dirancang, lan posisi sirkuit lenga kunci digawe saka pipa baja kanggo nyegah bocor lenga.

Pallet Stacker

Handle operasi multi-fungsi

Dipercaya, ayu, lan prasaja. Kabeh fungsi operasi bisa rampung karo tangan siji. Konfigurasi standar fungsi mlaku tegak bisa digunakake kanthi tegak ing dalan sing sempit. Tombol mbalikke darurat ing endhas gagang bakal nemoni darurat nalika nyopir mundur, sing bisa ngindhari operator kanthi efektif. Nangani multifungsi, gagang nduweni saklar kacepetan kura-kura, sing bisa disimpen lan nduweni fungsi mlaku munggah tengen.

Pallet Stacker


Kualifikasi produk

Shanghai Yiying Crane Machinery Company kantor pusat minangka crane ngangkat profesional lan Produsèn peralatan panyimpenan karo 20 taun pengalaman. Kita wis maju ing teknologi lan sumber. Kita wis nindakake bisnis karo udakara 30 negara ing saindenging jagad.

Produk mesin angkat utama perusahaan kalebu hoist, truk palet, stacker, crane magnetik, jacks lan liya-liyane. We nyedhiyani pelanggan layanan siji-mandeg, ngirit wektu lan biaya pelanggan. Pelanggan lawas memuji produk kita. kita uga duwe tim teknis profesional ing ngrancang lan prodhuksi kang bisa nyukupi syarat beda saka pelanggan, pramila kita bisa ndhukung baris produksi OEM, kita kurban 24 jam pre sales lan support sawise dodolan, kanggo mesthekake ing- wektu komunikasi antarane klien lan kita.

Kita minangka produk sing ditunjuk saka Sabuk lan Dalan, Kita duwe departemen tes kualitas khusus, kabeh produk bakal nindakake tes kaping 3 sadurunge dikirim Kualitas dijamin.

Sambutan para pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo nggawe hubungan bisnis karo kita.


Ngirim, Ngirim lan Nglayani

FAQ

1. Apa model umum saka pallet stacker?

Model umum 1ton 2ton .ngangkat dhuwur saka 1.6m kanggo 3m. Kita uga bisa nindakake model sing disesuaikan kanggo sampeyan.

2. Apa informasi sing kudu diwenehake nalika takon?

Matur nuwun kanggo pitakonan sampeyan. Informasi liyane sing diwenehake, solusi akurat sing bisa kita nyiyapake kanggo sampeyan! Informasi kayata kapasitas angkat, span, dhuwur angkat, utawa spesial liyane sing diwenehake bakal luwih dihargai.

3. Apa MOQ sampeyan?

1 pc kasedhiya.

4. Apa informasi sing kudu diwenehake nalika takon?

Kapasitas ngangkat, dhuwur ngangkat lan jumlah dibutuhake.









Hot Tags: Pallet Stacker, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.