Ngarep > Produk > Pengangkat Magnetik > Pengangkat Magnetik Permanen
Pengangkat Magnetik Permanen
  • Pengangkat Magnetik PermanenPengangkat Magnetik Permanen
  • Pengangkat Magnetik PermanenPengangkat Magnetik Permanen
  • Pengangkat Magnetik PermanenPengangkat Magnetik Permanen
  • Pengangkat Magnetik PermanenPengangkat Magnetik Permanen
  • Pengangkat Magnetik PermanenPengangkat Magnetik Permanen

Pengangkat Magnetik Permanen

The Permanent Magnetic Lifter becik kanggo angkat lan obah bagean mesin warata lan produk baja, nggawe iku utamané migunani ing industri melu jamur lan Processing mesin. Pengangkat jinis iki nemokake aplikasi ekstensif ing macem-macem setelan kayata pusat mesin, pabrik galangan kapal, lan pabrik manufaktur mesin.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


The Permanent Magnetic Lifter beroperasi adhedhasar prinsip kontinuitas fluks magnetik lan superposisi medan magnet. Desaine nggabungake macem-macem sistem magnetik ing sirkuit magnetik. Kanthi ngaktifake gerakan relatif ing antarane sistem kasebut, kekuwatan medan magnet ing permukaan kutub magnet sing digunakake bisa nambah utawa nyuda, nggampangake nyekel utawa ngeculake obyek.


Ing mesin, manufaktur cetakan, lan industri sing gegandhengan ing negaraku, panggunaan bahan bumi langka NdFeB kanthi kinerja dhuwur wis umum. Tren iki kalebu nggunakake bahan magnet permanen NdFeB kanggo ngembangake peralatan magnetik, sing ndadékaké munculé Pengangkat Plat Magnetik.



Spesifikasi.

Model No.

Kapasitas Ngangkat Rated

Kapasitas Ngangkat Silinder

Kapasitas Ngangkat Lumahing Datar

Max Operating Temp


Demensi (mm)

Bobot Dhewe

Minimal Piring Thinkness Mbutuhake


(kg)

(kg)

(kg)

(℃)

L

B

H

R

(kg)

(mm)

ZY-1

100

30

300

80

95

65

75

145

3

> 4

ZY-2

200

75

200

80

163

91

90

160

9

> 6

ZY-3

300

100

900

80

162

92

91

180

9

> 8

ZY-5

500

150

1500

80

233

122

118

220

23

> 12

ZY-6

600

200

1800

80

233

120

120

220

23

> 15

ZY-10

1000

300

3000

80

260

175

165

285

50

> 25

ZY-20

2000

600

6000

80

386

233

202

465

125

> 40

ZY-30

3000

1000

9000

80

443

226

217

565

225

> 60

ZY-50

5000

1500

10500

80

443

226

217

635

250

> 60


Fitur lan Aplikasi


The Magnetic Plate Lifter dirancang khusus kanggo ngangkat lan mindhah bagean mesin warata lan produk baja, nggawe iku Highly migunani ing industri melu jamur lan Processing mesin. Biasane digunakake ing macem-macem setelan kayata pusat mesin, pabrik galangan kapal, lan pabrik manufaktur mesin. Pengangkat iki beroperasi adhedhasar prinsip kontinuitas fluks magnetik lan superposisi medan magnet. Desain lan fungsi kasebut dipusatake ing prinsip kasebut supaya bisa ngangkat lan transportasi obyek sing efisien ing industri kasebut.



Rincian


Nggunakake bahan magnetik kinerja dhuwur, piranti iki entuk ukuran kompak, bobot suda, lan kekuatan nyekeli dhuwur.

Iki nduweni ukuran safety sing ditingkatake kanthi gaya tarik maksimal kaping telu saka gaya angkat sing dirating. Kajaba iku, saklar gagang dirancang kanthi ergonomis kanthi tombol safety, supaya bisa digunakake kanthi tangan siji.

Nampilake permukaan ngisor kanthi desain alur "V", nggampangake ngangkat baja bunder lan piring baja. Aplikasi serbaguna nyakup angkat lan penanganan baja, manipulasi bagean mekanik sing rata, lan instalasi macem-macem abrasive.

Cincin kerekan galvanis anti karat njamin kapasitas bantalan beban sing kuat, njamin safety sajrone operasi.



Permanent Magnetic Lifter

Rod baja paduan saka suspensi magnetik ora gampang ditekuk, lan gagang non-slip bisa njamin kenyamanan nalika digunakake

Permanent Magnetic Lifter

Bolt safety hoist magnetik minangka gagang tetep lan nambah efisiensi lan safety kerja

Permanent Magnetic Lifter

Model utilitas poros puteran crane magnetik ngirit tenaga kerja lan fleksibel ing rotasi.

Permanent Magnetic Lifter








Hot Tags: Pengangkat Magnetik Permanen, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.