Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Premium Manual Pallet Jack Truk
Premium Manual Pallet Jack Truk

Premium Manual Pallet Jack Truk

Kanggo luwih saka 20 taun, Shanghai Yiying Crane Machinery Co., wis Produsèn anjog saka Premium Manual Pallet Jack Truck dening nyediakake macem-macem saka sudhut standar, ergonomis Premium Pallet Jack Truck lan stacker etc.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Merek HUGO dadi merek terkenal ing China. Truk jack Pallet Premium kita minangka standar mutlak ing teknologi Truk Pallet premium. Nampilake daya tahan lan fleksibilitas, Truk Jack Pallet Manual Premium dilengkapi Mekanisme Pelepasan Kaki, Tutup Debu Piston Pompa AC sing anti bocor, Desain gagang sing luwih apik lan Forks sing dikuatake kanggo kekuatan sing luwih gedhe. Iku helper apik kanggo industri ngangkat Panjenengan.


Pallet Jack for sale

Model

HC-AC2.0

HC-AC2.5

HC-AC3.0

HC-AC5.0

Kapasitas (kg)

2000

2500

3000

5000

Min. Dhuwur garpu (mm)

80

80

80

80

Maks. Dhuwur garpu (mm)

200

200

200

200

Dhuwur ngangkat (mm)

120

120

120

120

dawa garpu (mm)

1150/1220

1150/1220

1150/1220

1150/1220

Tinggi garpu tunggal (mm)

160

160

160

160

sakabèhé garpu Jembar (mm)

550/685

550/685

550/685

550/685

roda bantalan beban (mm)

80*70

80*70

80*70

80*70

Setir (mm)

180*50

180*50

180*50

180*50

Bobot Truk (kg)

73-92

73-92

73-92

73-130

Jumlah / 20 GP

180/144

180/144

180/144

180/144

Jumlah / 40 GP

336/360

336/360

336/360

336/360


Pallet Jack for sale Fitur lan Aplikasi

3 ton Premium Pallet Jack Truck minangka Heavy Duty Pallet Truck dirancang kanggo aplikasi tugas ekstra abot

Nampilake daya tahan lan versatility, Pompa unik tanpa lenga bocor, dilengkapi roda Polyurethane bisa digunakake ing lantai lancar, lan dilengkapi roda nilon bisa digunakake ing permukaan sing ora rata kayata lantai beton.


HUGO Premium Pallet Jack Truck nggunakake garpu kandel 4mm kekandelan, karo 4 bêsik 75cm dawa saluran C dikiataken pigura njamin alignment garpu ora kompromi lan bakal nggawe kekuatan luwih.

1. HUGO Premium Pallet Jack Truck welds robot ing saindhenging welding lapisan gawe tingkat nambah kapasitas mbeta produk lan nggawe metu katon luwih ayu.

HUGO Premium Pallet Jack Truck karo nilon cilik entri lan metu rollers nyegah gaweyan fisik saka operator lan nglindhungi mbukak rollers lan pallet Helper Rollers Kanggo Easier Pallet Entry nggampangake kanggo mindhah beban luwih abot ing tangan pallet Jack asil kurang gaweyan / galur kanggo operator.

2. Roda kemudi lan beban direkayasa kanthi komponen lan bantalan berkualitas tinggi kanggo nyedhiyakake resistensi gulung sing kurang. Jack pallet sing didol luwih akeh opsional kanggo pilihan sampeyan. Kayata plastik, nilon Polyurethane lan Karet.

Ergonomis Nyaman rubberized Loop Handle Wangun lan kekandelan saka nangani bebarengan karo desain lan panggonan saka tuas kontrol nyuda lemes operator lan nambah produktivitas. Posisi tuas netral ngeculake ketegangan ing gagang supaya luwih gampang maneuver. Premium Manual Pallet Jack Truck for sale kita duwe rong wangun gagang beda.

3. HUGO Premium Pallet Jack Truck Rocker lengen widened lan thickened bisa njamin urip dawa.

Kualifikasi produk

HUGO Premium Pallet Jack Truck Test Tensile lan tes bobot bakal ditindakake sadurunge ninggalake pabrik. Mung produk qualified bakal diatur metu saka pabrik kanggo mesthekake yen truk pallet ditampa dening customer meets syarat kontrak. Kita setya mbangun hubungan jangka panjang karo para pelanggan tinimbang adol sepisan


Packaging lan Pangiriman kanggo Premium Manual Pallet Jack Truck

Siap digawe pallet Jack Truck bisa dikirim metu ing 3-7 apa dina sawise pembayaran

Cara kemasan umum kanggo truk pallet jack yaiku 6 pallet saben pallet, banjur kita bakal nggunakake tali Binding sing tetep kanggo mesthekake yen truk pallet ora rusak nalika transportasi. Nalika klien nampa lan bisa didol ing kondisi apik.

FAQ

Q1: Suwene Garansi kanggo Truk Jack Pallet Manual Premium iki?

A1: Kita nyedhiyakake garansi 12 wulan


Q2: Kepiye babagan wektu pangiriman?

A2: Biasane truk pallet ngasilake wektu yaiku 7-10 dina sawise kita nampa pembayaran lanjut. Kanggo sawetara produk standar, kita duwe stok lan bisa dikirim langsung.


Q3: Apa babagan MOQ kanggo Truk Jack Pallet Manual Premium?

A3: Yen sampeyan duwe forwarder ing China, 1 Piece kasedhiya. Yen sampeyan ora duwe forwarder, MOQ yaiku 6 potong.


Q4: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan? Produk OEM utawa produk ODM?

A4: Ya, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan, OEM lan ODM bisa ditampa. Kita nindakake akeh produk non-standar, welcome request khusus.


Q5: Apa kita bisa njaluk warna dhewe kanggo produk?

A6: Ya, mesthi, sampeyan mung kudu menehi kode RAL.



Hot Tags: Truk Jack Pallet Manual Premium, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.