Ngarep > Produk > Stacker Listrik > Semi Listrik Stacker

Semi Listrik Stacker Produsen

Stackers semi listrik njupuk bagean hard metu saka nggarap truk stacker, karo lift kebak listrik mung fungsi non-listrik gerakan rampung dening manual push / narik. Becik kanggo operasi sing luwih kerep ing ngendi ngangkat manual bisa dadi abot lan nyumbang kanggo cedera galur sing bola-bali, stacker semi-listrik njupuk akeh galur.

Diprodhuksi saka konstruksi baja sing kasar, Stacker semi-listrik minangka jinis mesin tumpukan anyar kanthi ngangkat listrik, operasi sing gampang, perlindungan lingkungan lan efisiensi dhuwur. Digunakake sacara wiyar ing gerakan kargo.pallet nduwur sirah lan stacking.ing pabrik, gudang, pusat logistik lan akeh panggonan liyane, ing pallet stacker semi listrik digunakake kanggo unitized pallet stacking.which aman lan efisien khusus ing sawetara peranganing sempit, lantai, munggah pangkat. gudang lan papan kerja liyane, bisa nggambarake kanthi lengkap saka keluwesan, ketenangan lan kinerja lingkungan sing unggul.

Semi Electric Stacker dirancang kanthi kombinasi versatility forklift lan pallet stacker. Iku becik kanggo loading lan unloading truk, loading docks, kamar Simpenan, jubin Manufaktur lan warehousing.

Digawe saka baja kualitas dhuwur lan komponen karo drive kualitas awet kanggo tahan sembarang terrain, panggunaan, impact lan owah-owahan arah kanggo nggunakake aplikasi sembarang karo kapercayan lan jaminan.

Fitur:
Konstruksi tiang kanthi tugas abot lan berkualitas tinggi.
1.Electric ngangkat lan Mudhunake.
2. Manual push kanggo maneuver lan posisi.
3. Sikil straddle sing bisa diatur kanggo ngangkat jembar palet sing beda.
4 Garpu sing bisa diatur kanggo nampung palet lan skid kanthi ukuran sing beda-beda.
5.Hard Chrome dilapisi piston kanggo kekiatan dawa terus
6. Motor ngangkat merek kuat
7. baterei free pangopènan Integrasi karo pangisi daya external

Babagan panggunaan:
Nalika operasi, tarik tuas operasi mundur, yaiku garpu
mundhak. Tekan tuas operasi mudhun, yaiku garpu mudhun. Kaya akeh stackers listrik, sawijining
levers operasi diinstal.Ana spring bali otomatis, kang trep banget kanggo nggunakake;sawise ngangkat barang nangani setir digunakake kanggo ngganti arah. Nalika proyek rampung, aja nyelehake barang ing garpu kanggo wektu sing suwe. Kajaba iku, kanggo alasan safety, nalika garpu dimuat, elinga supaya ora ngadeg ing sisih pinggir garpu lan garpu.
Cara operasi saka stacker Sejatine padha.Saben uwong kudu mbayar manungsa waé kanggo operasi lan ora kakehan utawa mbukak eksentrik.
View as  
 
Hand Stacker Full Electric

Hand Stacker Full Electric

Hand Stacker Full Electric nglayani tujuan kanggo mbukak, mbongkar, numpuk, lan transportasi barang palletized. Diakoni dening Organisasi Internasional kanggo Standardisasi (ISO / TC110) minangka kendaraan industri, peralatan iki nggampangake macem-macem tugas nangani sing ana gandhengane karo barang palletized ing setelan industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hand Stacker Electric Kab

Hand Stacker Electric Kab

Hand Stacker Electric nduweni struktur prasaja, kontrol fleksibel, fretability apik, kinerja safety bledosan-bukti dhuwur, lan cocok kanggo operasi ing saluran sempit lan papan winates. ease saka nggunakake lan suda kaku fisik operator. Nanging, kaya peralatan listrik, latihan sing tepat, pangopènan lan tundhuk karo pedoman safety penting kanggo operasi sing aman lan efisien.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Semi Listrik Stacker, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Semi Listrik Stacker kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.