Hoist Listrik Cilik
  • Hoist Listrik CilikHoist Listrik Cilik
  • Hoist Listrik CilikHoist Listrik Cilik
  • Hoist Listrik CilikHoist Listrik Cilik
  • Hoist Listrik CilikHoist Listrik Cilik
  • Hoist Listrik CilikHoist Listrik Cilik

Hoist Listrik Cilik

Hoist Listrik Cilik dirancang kanthi tampilan sing elegan, dimensi sing kompak, lan konstruksi sing entheng, nawakake kualitas sing apik lan alus. Asring diarani minangka hoist listrik mini, mburi suspensi nduweni mekanisme asuransi dual kanggo njamin instalasi sing aman lan stabil.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Cangkang saka Small Electric Hoist digawe saka aluminium, kang wis boros panas luwih apik. Tali kawat baja mawa barang abot. Motor kasebut minangka motor kanthi kekuatan luwih gedhe lan kacepetan luwih cepet, kira-kira 23m / Min. Cocog kanggo gantung teknik, operasi angkat pabrik, teknik sipil, instalasi pipa banyu lan listrik, gudang, angkat ing hotel lan pusat perbelanjaan, lan liya-liyane. Hoist Listrik Cilik duwe macem-macem kegunaan. Prinsip struktur Small Electric Hoist yaiku padha karo kerekan listrik liyane, nanging proses produksi luwih rumit lan bahan sing relatif larang. Sing nduweni fungsi boros panas sing luwih apik. Rangka bantalan produk digawe saka baja cor, sing bisa nanggung bobot tanpa rusak. Small Electric Hoist nduweni piranti nyegah over-winding. Nalika tali kawat digulung menyang wates ndhuwur, daya bakal otomatis dipateni, lan Small Electric Hoist bakal langsung mandheg, sing bisa nyegah tabrakan. Uga nduweni piranti nyegah nduwurke tumpukan mbalikke, sing nduweni fungsi nyegah rotasi mbalikke, lan kanthi otomatis mandheg nalika ana rotasi mbalikke. Iku nggunakake motor minangka daya kanggo decelerate enggal nalika daya dipateni. Ing wektu sing padha, rem ratchet mekanik diaktifake. Piranti rem dual ngalangi saka Gagal rem, kang nemen nambah migunani.


Spesifikasi produk:

Model

Kapasitas

Daya Volt.

Urutane

Tali Kawat

Angkat Tali Kawat

Kacepetan (m/min)

Motor

(kg)

(mm)

(M)

50Hz

60Hz

(kw)

AM-S160

160

100-120

200-240

1

5

4

28

43

19

23

1.2

AM-S180

180

100-120

200-240

1

5

4

28

43

19

23

1.3

AM-S230

230

100-120

200-240

1

5

4

28

43

19

23

1.3

AM-S250

250

100-120

200-240

1

5

4

28

43

19

23

1.5

AM-S300

300

100-120

200-240

1

5

4

28

43

19

23

1.5


Fitur lan Aplikasi Hoist Listrik Cilik:

Hoist Listrik Cilik nampilake cangkang aluminium sing dirancang kanggo pambuangan panas sing luwih apik, nyedhiyakake pendinginan sing optimal. Nampilake tali kawat baja sing kuat, kanthi efisien nangani beban sing abot. Ora kaya hoist tali kabel listrik standar sing biasane beroperasi kanthi kecepatan angkat 8 meter saben menit, Small Electric Hoist duwe kecepatan udakara udakara 23 meter saben menit, tegese kemampuan ngangkat sing luwih cepet.

Rincian hoist listrik cilik:

Motor

Nganggo motor sikat karbon sing efisien dhuwur; dhuwur powered, kinerja apik. Loro voltase opsional, (110V/220V), ing fase tunggal. Digawe dening kawat enamelled, bisa tekan 200 ° C bahan tahan panas, dirancang khusus kanggo kahanan kerja dhuwur lan kasar.

Small Electric Hoist

Rem

Klompok gear machenical ratchet ganda kanthi kopling, rem minyak tembaga faktor gesekan dhuwur, awet lan stabil. Kontrol listrik, digabungake minangka sistem rem ganda. Daya rem dhuwur nalika dipateni utawa gagal dideteksi. Aman lan ling urip.

Small Electric Hoist

Tali Kawat

Kawat baja impor bahan dhuwur, max 6 kaping faktor safety, pasukan tensile dhuwur nanging pasukan kuwat, aman lan umur dawa.

Small Electric Hoist

Grup Gear

Desain peralatan modul sing efisien dhuwur, kinerja apik ing kontrol gangguan. Bahan baja paduan kekuatan dhuwur digawe, kinerja apik ing resistance nyandhang.

Ngangkat Hook

Die-High strength alloy steel forged lifting hook. tekan 5 kaping faktor safety.Paiting lumahing utawa kinerja dhuwur ing resistance karat. Kuwat lan umur dawa.


Kualifikasi produk:

Shanghai Yiying Crane Machinery Company minangka pabrikan khusus hoist listrik cilik ing China. Kita dikembangake liwat teknologi canggih saka negara manca lan saiki duwe pengalaman sing jero lan kekuwatan sing kuat. Kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi efisien, aman lan lengkap loading, unloading lan mbeta peralatan.Produk utama kita kalebu kendaraan hydraulic trail Boards, hand pallet truk, tangan hoist listrik cilik, stackers listrik, mlaku stackers hydraulic lan meja angkat hydraulic. Kita bisa ngembangake produk anyar miturut panjaluk pelanggan.70% saka papan jejak hidrolik kendaraan kita didol menyang Hong Kong, Macao, Taiwan lan negara lan wilayah liyane. Hugo manual pallet lifter wis dadi pilihan pisanan saka akeh perusahaan misuwur lan departemen pamaréntah. Kita uga minangka salah sawijining pabrik paling gedhe sing ngasilake pallet lifter manual ing China kanthi kapasitas produksi taunan 100.000pcs. "YIYING" merek manual pallet lifter lulus sertifikasi CE dening TUV ing Jerman.

 

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Small Electric Hoist

 





Hot Tags: Hoist Listrik Cilik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.