Ngarep > Produk > Angkat Jack > Low Profile Jack > Super Low Profile Jack
Super Low Profile Jack
  • Super Low Profile JackSuper Low Profile Jack
  • Super Low Profile JackSuper Low Profile Jack
  • Super Low Profile JackSuper Low Profile Jack
  • Super Low Profile JackSuper Low Profile Jack
  • Super Low Profile JackSuper Low Profile Jack

Super Low Profile Jack

Super Low Profile Jacks duwe sawetara saka sudhut aplikasi, saka hobbyists kanggo mekanik profesional. Padha becik kanggo sapa waé sing kudu ngangkat lan ndhukung mesin abot. Jacks bisa digunakake kanggo ngangkat truk lan mobil kanggo ngganti ban, ndandani rem, lan pangaturan suspensi.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Super Low Profile Jacks minangka alat umum sing digunakake ing macem-macem operasi sing mbutuhake ngangkat abot lan pangaturan rumit ing papan sing winates.

1, gampang ngangkat barang abot

2, struktur entheng nanging kuwat

3. Double pump nambah safety


Spesifikasi Produk

Kapasitas

1.5T

2.5T

3T

Min./Maks. dhuwur

85/374 mm

85/465 mm

95*485 mm

NW/G.W.

12/13 kg

19/21 kg

25/27 kg

Packing Ukuran

620 * 280 * 180 mm

800 * 350 * 190 mm

810 * 390 * 200 mm

 

Fitur lan Aplikasi

Fitur Super Low Profile Jack:

Salah siji fitur standout saka Super Low Profil Jacks dhuwur reresik kurang, kang bisa dadi kurang minangka rong inci. Reresik iki ngidini jack bisa gampang geser ing ngisor kendharaan lan mesin sing kurang kanggo lemah, dadi luwih gampang kanggo nindakake kegiatan ndandani utawa pangopènan. Jacks uga dilengkapi bantalan angkat sing bisa diatur, saengga bisa ngangkat mesin kanthi konfigurasi sing beda.

Jacks Super Low Profile uga dirancang kanggo awet lan kuat, digawe saka bahan berkualitas tinggi sing bisa nahan tekanan lan bobot mesin abot. Dheweke duwe kapasitas angkat sing apik, kanthi sawetara model bisa ngangkat nganti limang ton. Jacks iku gampang kanggo operate lan mbutuhake pangopènan minimal kanggo njaga ing kondisi bisa digunakake.


Aplikasi saka Super Low Profile Jack:

Super Low Profile Jacks duwe sawetara saka sudhut aplikasi, saka hobbyists kanggo mekanik profesional. Padha becik kanggo sapa waé sing kudu ngangkat lan ndhukung mesin abot. Jacks bisa digunakake kanggo ngangkat truk lan mobil kanggo ngganti ban, ndandani rem, lan pangaturan suspensi. Uga bisa digunakake kanggo ngangkat sepedha motor, sepedha rereget, lan kendaraan off-road liyane.

Super Low Profile Jacks serbaguna lan bisa digunakake ing macem-macem setelan, kalebu omah, garasi, bengkel, lan dealer mobil. Padha portabel lan bisa diangkut kanthi gampang ing bagasi mobil utawa ing mburi truk pickup. Jacks bisa digunakake kanggo kahanan darurat, kayata ndandani pinggir dalan, nalika ora ana akses menyang garasi tradisional.

Super Low Profile Jacks duwe sawetara saka sudhut aplikasi, saka hobbyists kanggo mekanik profesional. Padha becik kanggo sapa waé sing kudu ngangkat lan ndhukung mesin abot. Jacks bisa digunakake kanggo ngangkat truk lan mobil kanggo ngganti ban, ndandani rem, lan pangaturan suspensi.



Detail Produk

Super Low Profile Jack digunakake minangka medium penengah ing sistem transmisi hydraulic kanggo nransfer lan ngowahi energi. Uga nduweni peran lubrication, anti-karat, cooling lan ngumbah macem-macem komponen ing sistem hydraulic.

Ing asas, transmisi hidraulik adhedhasar prinsip paling dhasar yaiku hukum PASCAL, yaiku, tekanan cairan padha ing endi wae. Dadi, ing sistem keseimbangan, tekanan kurang ditrapake ing piston sing luwih cilik lan tekanan luwih akeh ditrapake ing piston sing luwih gedhe. supaya cairan tetep stasioner.Dadi liwat transfer cairan, sampeyan bisa entuk tekanan sing beda ing ujung sing beda, lan sampeyan bisa entuk tujuan transformasi. .

Super Low Profile JackSuper Low Profile JackSuper Low Profile Jack








Hot Tags: Jack Profil Super Low, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.