Walkie Stacker

Walkie Stacker

A walkie stacker utawa walk-behind pallet truk asring digunakake kanggo ngangkut produk liwat jarak cendhak lan ngangkat palet ngendi forklift tradisional ora perlu.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Walkie Stacker minangka jack palet listrik serbaguna sing wis dirancang kanggo menehi efisiensi maksimal ing operasi pergudangan. Peralatan kompak iki bisa gampang maneuver ing papan sing nyenyet lan bisa ngangkat macem-macem beban kanthi gampang. Kanthi operasi sing prasaja lan desain sing kompak, bisa ngeterake barang kanthi jarak sing cendhak tanpa gaweyan akeh, sing ndadekake alat sing penting kanggo operasi gudang.



Spesifikasi

Parameter utama CDD Stacker

Paramèter dhasar

1

Model produk


CDD

 

2

Mode nyopir


Listrik

3

Metode operasi


Model stand-on

4

Dirating beban

Q kg

1000, 1500, 2000

5

Pusat beban

C mm

500

6

Dasar poros

Y  mm

1480

7

Bobot mati (ora kalebu baterei)

kg

680

roda

1

Ban


roda PU

2

Ukuran roda nyopir

mm

∅250×80

3

Ukuran roda ngarep

mm

∅80×70

4

Ukuran rod imbangan

mm

∅125×50

5

Jumlah roda (ngarep / mburi) (x = roda penggerak)


1x+2/4

6

Trek roda ngarep

mm

510

7

Trek roda mburi

mm

620

dimensi dhasar

1

Dhuwur sakabèhé (nalika garpu paling murah)

h1 mm

2080

2

Dhuwur sakabèhé (nalika garpu paling dhuwur)

h2 mm

3380

3

Ngangkat dhuwur

h3 mm

3000

4

Free ngangkat dhuwur

h4 mm

0

5

Dhuwur lemah garpu (yen garpu paling ngisor)

h5 mm

85

6

Dhuwur lemah saka gagang operasi (maksimum / minimal)

h6 mm

1450/1020

7

Total dawa

L1 mm

2030

8

Jarak saka mburi ngarep garpu menyang sisih ngarep

L2 mm

1000

9

Jembaré total

b1 mm

860

10

Ukuran fork (metal plate)

s/e/Imm

160*50*1000

11

Jembar njaba saka garpu

b3 mm

680/550

12

Reresik lemah minimal

m mm

35

13

Jembare saluran tumpukan sudut tengen, baki 1.000x1.200 (1.200: ing pinggir garpu)

Asu mm

2500

14

Radius ngowahi

R mm

1800

 

Properti

1

Kacepetan nyopir  beban kebak / ora ana muatan

km/j

4.5/5.5

2

Kacepetan ngangkat  beban lengkap / ora ana beban

mm/s

50/100

3

Kacepetan ngedhunake beban  beban lengkap / ora ana beban

mm/s

140/135

4

Kapabilitas maksimal  beban lengkap / ora ana beban

%

5.0/8.0

5

Mode rem


Rem elektromagnetik

Motor

1

Daya motor nyopir

kw

1.5

2

Ngangkat daya motor

kw

2.2

3

Tegangan / kapasitas baterei

V/Ah

24/2*70

4

Bobot sel daya

kg

70/195


Fitur lan Aplikasi


Walkie Stacker minangka alat penting kanggo nangani materi sing cocog kanggo digunakake ing macem-macem industri, kalebu manufaktur, logistik, lan ritel. Nawakake kombinasi linuwih, penak, lan terjangkau, lan cocog kanggo nindakake tugas kaya mbukak lan mbongkar, tumpukan kothak lan palet, peralatan ngangkat lan ngangkut, lan liya-liyane.

Nalika nerangake fitur, Walkie Stacker ora nguciwani. Dilengkapi gagang ergonomis sing nyaman lan gampang digunakake, lan nduweni sistem kontrol intuisi sing ngidini sampeyan ngangkat, ngedhunake, lan nyopir stacker kanthi presisi.

Apa maneh, Walkie Stacker dibangun kanggo tahan. Konstruksi sing kuat lan bahan sing awet mesthekake yen bisa tahan kaku saka panggunaan saben dina, lan baterei dirancang kanggo ngirim jam operasi sing luwih dawa, supaya sampeyan bisa nindakake luwih akeh tanpa gangguan.

Desain kompak Walkie Stacker minangka keuntungan tambahan liyane. Iku cukup cilik kanggo pas menyang spasi nyenyet, nggawe gampang kanggo maneuver ing wilayah Dibuwang. Kajaba iku, iku entheng, supaya sampeyan bisa gampang mindhah saka sak panggonan liyane, ngirit wektu lan gaweyan.




Rincian

Garpu digawe saka baja mangan, kateguhan dhuwur lan toleransi kuwat; ngisor garpu wis stiffeners kanggo kekiatan liyane
Ana ngawut-awut nyetel nang garpu; rocker garpu minangka rod padhet galvanis, sing kuwat lan ora gampang teyeng, lan luwih awet.
Desain self-lift unik ngidini operator ngangkat / ngedhunake kabeh on / off truk pangiriman

2 Ton Electric Chain Hoist

Rantai kita minangka rantai kelas angkat sing digawe baja mangan tugas abot, sing kuwat lan tahan lama.

2 Ton Electric Chain Hoist

Motor lan pangisi daya Dilengkapi kanthi baterei merek kanthi kualitas dhuwur, Baterei Dioperasikake Push-Pull munggah-mudhun

2 Ton Electric Chain Hoist

Tombol Angkat / Ngisor sing ana ing gagang lan awak stacker supaya gampang digunakake. Nangani nduweni tombol switch, tombol sungu, garpu munggah lan mudhun tombol imbuhan, lan saklar anti-tabrakan. Trep lan luwih aman.

2 Ton Electric Chain Hoist






Hot Tags: Walkie Stacker, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.