Tali Wire Hoist
  • Tali Wire HoistTali Wire Hoist
  • Tali Wire HoistTali Wire Hoist
  • Tali Wire HoistTali Wire Hoist
  • Tali Wire HoistTali Wire Hoist
  • Tali Wire HoistTali Wire Hoist

Tali Wire Hoist

Hoist tali kawat minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing dikenal kanthi ukuran cilik lan bagean serbaguna, saengga bisa adaptasi. Iku unggul ing macem-macem tugas kayata ngangkat, narik, loading, unloading barang abot, lan malah muter tank lenga sak proses welding. Aplikasi kasebut kalebu nangani lan mindhah struktur beton ukuran gedhe nganti medium, kerangka baja, lan peralatan mekanik. Hoist iki cocog kanggo macem-macem industri lan proyek kayata perusahaan konstruksi lan instalasi, teknik sipil ing pabrik lan tambang, konstruksi jembatan, pembangkit listrik, galangan kapal, manufaktur otomotif, konstruksi dalan, pangopènan jembatan, metalurgi, operasi pertambangan, terowongan slope, nangani poros, lan njaga mesin lan peralatan konstruksi infrastruktur penting.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Hoist tali kawat minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing misuwur amarga kemampuan adaptasi lan operasi sing trep. Versatility ndadekake becik kanggo macem-macem tugas kayata ngangkat, narik, lan mbukak / mbongkar barang abot. Hoist iki utamané migunani kanggo nginstal lan mindhah gedhe kanggo struktur beton medium-ukuran, frameworks baja, lan peralatan mechanical, kalebu welding kuwalik saka tank lenga.

Aplikasi kasebut nyebar ing pirang-pirang industri lan proyek kayata perusahaan konstruksi lan instalasi, teknik sipil ing pabrik lan tambang, konstruksi jembatan, stasiun tenaga listrik, galangan kapal, manufaktur mobil, konstruksi dalan lan jembatan, metalurgi, pertambangan, terowongan lereng, penanganan poros, lan njaga mesin lan peralatan konstruksi infrastruktur penting liyane.

Hoist tali kawat bisa dienggo kanthi mandiri ing balok-I utawa dipasang ing balok tunggal utawa dobel listrik utawa manual, cantilever, gantry crane, lan struktur sing padha. Tali kawat, minangka bagéyan penting saka mekanisme ngangkat, sacara signifikan mengaruhi operasi aman hoist. Pemriksaan reguler kanggo nyandhang lan luh penting, amarga tali kawat sing rusak bisa nyebabake kegagalan hoist. Pelumasan sing tepat lan pemeriksaan rutin kanggo fiksasi pungkasan sing aman minangka praktik pangopènan sing penting kanggo mesthekake panggunaan hoist tali kawat sing optimal lan aman.



 

Spesifikasi

model

cara panggunaan

Tegangan Rated (V)

daya input

(w)

Kapasitas angkat sing dirating (kg)

Kacepetan ngangkat (M / min)

Ngangkat dhuwur

(m)

Jumlah saben potong (PCS)

Ukuran paket

(cm)

Bobot reged / net (kg)

PA200

Pancing tunggal

220/230

510

100

10

12

2

44×38×20

24/22

dobel pancing

200

5

6

PA250

Pancing tunggal

220/230

550

125

10

12

2

44×37×25

25/23

dobel pancing

250

5

6

PA300

Pancing tunggal

220/230

600

150

10

12

2

47×37×16

26/24

dobel pancing

300

5

6

PA400

Pancing tunggal

220/230

980

200

10

12

2

52×45×17.5

35/33

dobel pancing

400

5

6

PA500

Pancing tunggal

220/230

1020

250

10

12

2

52×45×17.5

36/34

dobel pancing

500

5

6

PA600

Pancing tunggal

220/230

1200

300

10

12

2

53×45×19

41/38

dobel pancing

600

5

6

PA800

Pancing tunggal

220/230

1300

400

10

12

1

53×28×35

38/36

dobel pancing

800

5

6

PA1000

Pancing tunggal

220/230

1600

500

10

12

1

53×28×35

40/38

dobel pancing

1000

5

6

 

Fitur lan Aplikasi

Hoist miniatur duwe stopper, sing bisa mandheg nalika pancing tekan titik paling dhuwur nalika digunakake kanggo mesthekake yen ora bakal nimbulake bebaya nalika pangguna lalai.

 

Rincian

Tali kawat hoist utamané digunakake kanggo macem-macem ngangkat, narik, loading lan unloading obyek abot, lan tank lenga regane-mudhun welding.The hoist tali kabel luwih cocok kanggo panggonan luwih gedhe saka nggunakake kayata pabrik gedhe, warehouses, generasi daya angin, logistik, dermaga, lan bangunan.

Wire Rope Hoist

Nangani saka tali kawat hoist digawe saka bahan anti banyu, kang bisa digunakake ing kahanan atos, kang ora mung trep kanggo nggunakake nanging uga aman.

Wire Rope Hoist

Komponen internal hoist tali kawat nganggo metode pangolahan 60 derajat baking suhu konstan, lukisan tekanan tinggi vakum, lan baking suhu konstan maneh. Umur layanan motor kasebut kanthi alami luwih suwe

Wire Rope Hoist

 

 






Hot Tags: Wire Rope Hoist, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.