Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara pangaturan kanggo periode mlaku-mlaku saka CD kabel kabel hoist listrik

2024-01-05

Minangka peralatan ngangkat cilik, jinis CD kabel talikerekan listrikmbutuhake wektu mlaku-mlaku ing wiwitan panggunaan supaya hoist listrik bisa mlaku kanthi stabil ing wektu sabanjure. Dadi apa jenis karya mlaku-mlaku sing kudu ditindakake ing tahap awal?


1. Tambah lenga lubricating sadurunge digunakake


Sing mentas diprodhuksiHoist listrik tipe CDwis diproses. Sanadyan sampun lulus ing pamriksan pabrik, celah-celah ing antawisipun perangan-perangan ingkang mawarni-warni, sakalangkung rêrêmbagan ing antawisipun mawarni-warni bagian punika botên kemawon. Mulane, lenga pelumas kudu ditambahake miturut spesifikasi ing tahap awal supaya macem-macem komponen bisa ngalami gesekan sing tetep lan pangerten tacit ing tumindak minyak pelumas.


2. Aja mbukak ing mbukak lengkap sak nggunakake dhisikan.


IngHoist listrik tipe CDbakal nimbulaké nyandhang kanggo macem-macem komponen ing awal periode mlaku-in. Operasi full-load bakal nyepetake mundhut komponen. Ing kasus sing abot, bakal nyebabake komponen hoist listrik tali kawat CD1 dadi longgar lan nyuda kinerja.


3. Pay manungsa waé kanggo pangaturan rinci sak instalasi


Sajrone proses instalasi, peralatan bisa uga ora diinstal ing posisi sing cocog, supaya posisi peralatan kudu diatur ing wektu miturut kahanan nyata nalika nggunakake.


Ing ndhuwur minangka karya mlaku-mlaku sing kudu ditindakake kanggoHoist listrik tipe CDing tataran awal nggunakake. Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, please aran gratis kanggo nelpon Staff kita.