Ngarep > Produk > Hoist Listrik

Hoist Listrik Produsen

Iki perusahaan mesin crane yiying Shanghai. Kita minangka salah sawijining produsen paling gedhe khusus ing truk palet tangan luwih saka 30 taun. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo produk kualitas lan prices ayu mangga aran kualitas mesthekake.

Saiki, aku ngenalake produk iki kanggo sampeyan.

Kerekan listrik
Babagan motor: Lawang kita nganggo motor tembaga kabeh, sing nduweni ciri boros panas sing cepet.
Babagan cangkang: lawang kita digawe saka kabeh aluminium: boros panas cepet
Chain: Lawang kita nganggo rantai G80 sing ora gampang rusak
Nangani: Kita duwe piranti mandeg darurat sing aman lan dipercaya
Tegangan: output voltase kurang 24v36v, ora gawe piala kanggo awak manungsa, aman lan dipercaya

Piranti watesan: nglindhungi hoist listrik

Lan kita duwe CE saka TUV. mung sawetara pemasok ing China sing bisa entuk CE saka TUV.
View as  
 
Hoist Rantai Listrik 2 Ton

Hoist Rantai Listrik 2 Ton

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake HUGO® 2 Ton Electric Chain Hoist. 2 Ton Electric Chain Hoist minangka solusi ngangkat sing kuat lan serbaguna sing bisa mbantu nggawe angkat abot sampeyan butuh angin. Apa sampeyan kerja ing gudang, pabrik utawa situs konstruksi, kerekan rantai iki bisa mbantu sampeyan entuk target kanthi gampang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoist Listrik 1 Ton

Hoist Listrik 1 Ton

Electric Hoist 1 Ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja lan keandalan sing luar biasa, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri kayata konstruksi, manufaktur lan logistik. Ukuran kompak lan desain entheng nggawe gampang dipasang lan digunakake, dene motor sing kuat njamin ngangkat sing efisien lan efektif.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoist Listrik 500kg

Hoist Listrik 500kg

Dibangun kanthi standar paling dhuwur nggunakake bahan premium, Electric Hoist 500kg dirancang kanggo tahan sanajan ing kahanan sing paling angel. Iku fitur pigura baja awet, dikiataken tali kawat lan motor kuat sing nyedhiyani kinerja Gamelan lan dipercaya saben wektu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoist Listrik karo Remote Control

Hoist Listrik karo Remote Control

Iki Electric Hoist karo Remote Control sing ngijini sampeyan kanggo gampang operate hoist saka kadohan aman. Hoist nduweni kapasitas ngangkat nganti 500kg lan kemampuan kanggo ngangkat beban kanthi kacepetan 8 meter saben menit. Uga dilengkapi switch safety kanggo mesthekake yen hoist ora overloaded. Hoist listrik nduweni konstruksi sing awet lan kuat, kanthi pigura baja tugas abot sing nyedhiyakake kekuatan lan stabilitas. Uga nduweni desain kompak lan entheng, dadi luwih gampang kanggo nginstal lan digunakake ing macem-macem setelan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch

110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch saka pabrik kita. Kanthi motor sing kuat lan tali kawat sing awet, kerekan listrik iki nawakake kapasitas angkat sing akeh lan efisiensi kerja sing apik banget. Iki minangka pitulung sing apik kanggo kabeh tugas angkat sampeyan, janji bakal dadi asisten sing dipercaya ing operasi sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
220V Cilik Electric Hoist Winch

220V Cilik Electric Hoist Winch

Sampeyan bisa yakin tuku Winch Hoist Listrik 220V sing disesuaikan saka kita. Ditawakake ing macem-macem konfigurasi sing nyakup kapasitas angkat saka 8 ton nganti 600 ton, solusi iki cocog kanggo para pelanggan sing golek fungsi tugas abot, posisi beban sing tepat, utawa operasi otomatis kanthi otomatis. Becik kanggo beban lan operasi sing abot ing lingkungan ruang kepala sing diwatesi, iki minangka perwakilan kemajuan teknologi ing industri manufaktur crane. Diakoni kanggo inovasi, kreasi terobosan iki wis entuk pirang-pirang paten.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan pemasok profesional China Hoist Listrik, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Hoist Listrik kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.