Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Tali Kawat Listrik Hoist

Tali Kawat Listrik Hoist Produsen

Kerekan tali kawat listrik minangka peralatan angkat cilik, digunakake kanggo macem-macem ngangkat, narik, mbukak lan mbongkar barang abot, lan welding tank minyak. Bisa diinstal ing I-beam piyambak, utawa bisa diinstal ing listrik utawa manual balok tunggal, pindho balok, cantilever, gantry lan crane liyane. Produk kita dilengkapi kait baja mangan 2.0 lan tali kawat anti rotasi. Kita uga duwe panuntun tali sing luwih kenthel lan jembar lan tutup njaba kanthi piring baja sing luwih kandel. Cocog kanggo teknik sipil perusahaan konstruksi lan instalasi, pabrik lan tambang, lan proyek konstruksi infrastruktur kayata konstruksi jembatan, tenaga listrik, galangan kapal, manufaktur mobil, konstruksi, dalan gedhe, jembatan, metalurgi, tambang, terowongan slope, perawatan poros lan perlindungan. . Reducer hoist listrik tali kawat nganggo mekanisme transmisi gear heliks sumbu tetep telung tahap. Gir lan poros gear digawe saka baja paduan sing diolah panas. Awak kothak lan tutup kothak digawe saka wesi cor berkualitas tinggi, kanthi perakitan sing ketat lan segel sing apik. Kothak kontrol minangka piranti sing bisa ngilangi sirkuit utama ing kahanan darurat, lan dilengkapi pembatas geni kanggo proteksi stroke ndhuwur lan ngisor. Tali kawat baja nganggo tali kawat baja tugas abot, sing njamin daya tahan. Motor hoisting nganggo rotor kerucut torsi daya gedhe kanggo rem motor asinkron, lan ora ana rem eksternal sing dibutuhake. Ngalih tombol nganggo jinis sing dioperasikake tangan, sing entheng lan trep. Dipérang dadi rong mode: operasi tali lan remot kontrol tanpa kabel.
View as  
 
CD1 Wire Rope Electric Hoist

CD1 Wire Rope Electric Hoist

HUGO® bisa nyedhiyakake sawetara paling apik saka CD1 Wire Rope Electric Hoist kayata Monorail Hoist, Fixed Suspension Hoist, Three Phase CD1 Wire Rope Electric Hoist kanthi efektif.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tali Kawat Listrik Hoist 1 Ton

Tali Kawat Listrik Hoist 1 Ton

Electric Wire Rope Hoist 1 Ton dirancang kanggo mindhah ing sadawane troli sing dipasang ing balok-I lan bisa dipasang ing macem-macem sistem crane kaya crane balok tunggal, crane gantry, crane jib, lan crane overhead kanggo ngangkat lan ngedhunake beban abot. Iki nemokake aplikasi ing pabrik, tambang, dermaga, gudang, pekarangan barang, lan setelan liyane sing mbutuhake peralatan angkat kanggo nangani obyek sing gedhe banget. Electric Wire Rope Hoist 1 Ton dilengkapi pancing ndhuwur lan ngisor. Pancing ndhuwur disambungake menyang ndhuwur cangkang hoist, nalika pancing ngisor disambungake menyang mburi tali sing tatu ing drum tali. Utamane, pancing ndhuwur dipanggonke ing garis vertikal sing padha karo pusat gravitasi hoist listrik. Kajaba iku, sawise tali sabuk dipandu dening rodha panun......

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoist Kabel Listrik

Hoist Kabel Listrik

Hoist kabel listrik minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing diakoni amarga desain, portabilitas, lan gampang digunakake. Iku unggul ing macem-macem aplikasi kayata nginstal lan relokasi gedhe kanggo struktur beton medium-ukuran, frameworks baja, lan peralatan mechanical. Hoist iki akeh digunakake ing pirang-pirang industri kalebu perusahaan konstruksi lan instalasi, teknik sipil ing pabrik lan tambang, fasilitas tenaga listrik, galangan kapal, manufaktur mobil, konstruksi dalan lan jembatan, metalurgi, operasi pertambangan, terowongan slope, penanganan poros, lan njaga macem-macem infrastruktur. mesin lan peralatan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tali Wire Hoist

Tali Wire Hoist

Hoist tali kawat minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing dikenal kanthi ukuran cilik lan bagean serbaguna, saengga bisa adaptasi. Iku unggul ing macem-macem tugas kayata ngangkat, narik, loading, unloading barang abot, lan malah muter tank lenga sak proses welding. Aplikasi kasebut kalebu nangani lan mindhah struktur beton ukuran gedhe nganti medium, kerangka baja, lan peralatan mekanik. Hoist iki cocog kanggo macem-macem industri lan proyek kayata perusahaan konstruksi lan instalasi, teknik sipil ing pabrik lan tambang, konstruksi jembatan, pembangkit listrik, galangan kapal, manufaktur otomotif, konstruksi dalan, pangopènan jembatan, metalurgi, operasi pertambangan, terowongan slope, nangani poros, lan njaga mesin lan peralatan konstruksi infrastruktur penting.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Tali Kawat Listrik Hoist, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Tali Kawat Listrik Hoist kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.