Ngarep > Produk > Chain Hoist

Chain Hoist Produsen

We are salah siji saka Produsèn paling gedhe specialized ing hoist kanggo luwih saka 30 taun ing China.We duwe telung pabrik ing China.The chain hoist minangka produk sade panas kita.
Chain hoist uga disebut fairy hoist, chain hoist, chain hoist, chain hoist, hand hoist, lan manual hoist. Iki minangka jenis mesin angkat manual sing gampang digunakake lan gampang digawa, uga dikenal minangka "chain hoist" utawa "chain hoist". Chain crane minangka jinis mesin angkat manual sing gampang digunakake lan gampang digawa, umume dikenal minangka chain terbalik, chain hoist. Cocog kanggo angkat peralatan cilik lan barang abot, gantung sementara, lan penyesuaian nalika ngangkat komponen gedhe. Bobot angkat biasane ana ing kisaran 5 ~ 200kN. Rantai terbalik nduweni struktur kompak, gaya tarik tangan cilik, panggunaan stabil, lan luwih gampang dikuasai tinimbang mesin angkat liyane.

Nduwe karakteristik safety lan linuwih, gampang pangopènan, efisiensi mekanik sing dhuwur, gaya tarik gelang cilik, bobot entheng, gampang digawa, katon apik, ukuran cilik, lan daya tahan. Cocog kanggo pabrik, tambang, situs konstruksi, dermaga, dermaga, gudang, lsp. Nginstal mesin lan barang ngangkat, utamane kanggo operasi ruangan lan non-powered, nuduhake kaunggulane.
Miturut klasifikasi materi, ana telung jinis utama: bledosan-bukti chain hoists, stainless steel chain hoists, lan aluminium alloy chain hoists.

Karakteristik chain hoists:
1. Patuh karo standar internasional, aman lan dipercaya, lan awet.
2. kinerja apik lan gampang pangopènan.
3. Kateguhan gedhe, ukuran cilik, bobot entheng lan gampang digawa.
4. Tangan cilik narik pasukan lan kekuatan mechanical dhuwur.
5. Struktur kompak lan maju, lan katon apik.
6. Angkat barang ing wilayah tanpa sumber daya.
7. Fungsi kuat.
View as  
 
Blok Rantai 5 Ton

Blok Rantai 5 Ton

Chain Block 5 Ton minangka solusi ngangkat lan angkat sing serbaguna lan berkualitas tinggi sing dirancang kanggo nggawe karya sampeyan luwih efisien, luwih aman lan kurang abot. Kanthi desain kasar, kontrol pangguna-loropaken, lan fitur safety paling dhuwur, sampeyan bisa ngandelake blok rantai iki kanggo ngrampungake tugas kanthi bener.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Blok Rantai 3 Ton

Blok Rantai 3 Ton

Chain Block 3 Ton minangka peralatan sing ora bisa dipisahake ing macem-macem aplikasi penanganan material lan konstruksi. Iki minangka piranti ngangkat sing kompak nanging kuat sing dirancang kanggo nggawe tugas ngangkat abot luwih aman lan bisa diatur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
3 Ton Manual Chain Block Hoist

3 Ton Manual Chain Block Hoist

3 Ton Manual Chain Block Hoist uga disebut fairy hoist, chain hoist, chain hoist, chain hoist, hand hoist, lan manual hoist. Chain hoists umume nggunakake piring gesekan ratchet rem siji-cara, kang bisa brake otomatis ing mbukak, lan pawl engages karo rodha ratchet ing tumindak spring kanggo nggawe rem bisa aman.

Waca liyaneKirim Pitakonan
3 Ton Manual Chain Hoist

3 Ton Manual Chain Hoist

3 Ton Manual Chain Hoist uga diarani fairy hoist, chain hoist, chain hoist, chain hoist, hand hoist, lan manual hoist. Chain hoists umume nggunakake piring gesekan ratchet rem siji-cara, kang bisa brake otomatis ing mbukak, lan pawl engages karo rodha ratchet ing tumindak spring kanggo nggawe rem bisa aman.

Waca liyaneKirim Pitakonan
5 ton Chain Block Listrik

5 ton Chain Block Listrik

5ton Chain Block Electric minangka mesin hoist manual sing gampang digunakake, gampang digawa, uga dikenal minangka "chain hoist" utawa "chain reverse". Cocog kanggo angkat peralatan cilik lan barang-barang cilik, lan ditondoi kanthi struktur kompak lan kekuwatan narik tangan cilik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Blok Rantai 2 Ton

Blok Rantai 2 Ton

The Chain Block 2 Ton, dikenali dening macem-macem jeneng kaya fairy hoist, chain hoist, lan chain kuwalik, stands minangka pangguna-loropaken lan portabel ngangkat manual piranti. Biasane diarani "chain hoist" utawa "chain terbalik," iku mahir kanggo angkat peralatan lan barang cilik. Umumé, iku nangani bobot ngangkat ora ngluwihi 10T, sanajan bisa ngatur mbukak maksimum nganti 20T, lan biasane makaryakke ing dhuwur ngangkat ora ngluwihi 6m.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan pemasok profesional China Chain Hoist, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Chain Hoist kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.