Ngarep > Produk > Manual Stacker > Manual Stacker 1ton

Manual Stacker 1ton Produsen

1. Manual stacker 1ton pigura lawang adopts heavy "C" baja kolom baja, kadhemen mlengkung mbentuk.
Pigura lawang luwih kuwat, luwih aman, fleksibel, gampang dioperasi lan ngirit tenaga kerja.
2. Silinder manual stacker 1ton adopts dhuwur tliti mecah tabung, segel lenga diimpor lan inti tutup terpadu, kang gampang kanggo dismount lan njaga;
Mode relief tekanan nganggo jinis sikil, kacepetan ngangkat stabil, keamanan saya tambah apik.
3. manual stacker 1ton adopts majeng plastik uyuh teknologi kanggo nambah katon produk lan nambah kekiatan manual stacker 1ton.
4. manual stacker 1ton jinis polusi-free manual stacker 1ton, karo transportasi fleksibel, operasi fleksibel, radius ngowahi cilik lan karakteristik liyane.
5. manual stacker 1ton cocok kanggo pabrik produksi, workshop produksi, warehouses, stasiun, docks, bandara lan panggonan liyane, utamané cocok kanggo Nyegah geni, bledosan-bukti syarat situs, kayata workshop printing, macem-macem depot lenga, warehouses kimia lan panggonan liyane.
6. manual stacker 1ton karo kothak pallet, kontaner, etc. bisa éling transportasi ununit, ora mung nyuda tabrakan, ngeruk lan kahanan liyane, nanging uga nyuda workload lan area numpuk, nemen nambah efficiency karya.
View as  
 
Manual Pallet Stacker

Manual Pallet Stacker

Stacker palet manual minangka jinis peralatan sing digunakake kanggo ngangkat lan mindhah palet barang. Dioperasikake kanthi manual lan ora mbutuhake sumber daya. Iki kalebu platform kanggo barang sing bakal diangkat lan dipindhah, lan mekanisme kaya gunting sing ngunggahake lan ngedhunake platform. The pallet stacker wis pesawat saka gembong kanggo gerakan gampang lan maneuverability.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Heavy Duty Hand Manual Stacker

Heavy Duty Hand Manual Stacker

Heavy Duty Hand Manual Stacker, solusi sampurna kanggo kabeh kabutuhan tumpukan. Kanthi konstruksi sing kuat lan desain sing awet, stacker manual iki dibangun kanggo tahan lan bisa nangani beban abot kanthi gampang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker nggunakake jack hydraulic manual (yaiku piranti hidrolik) minangka daya kanggo ngangkat obyek abot, lan kanthi manual push lan narik obyek abot. Piranti hidrolik dilengkapi katup bali lenga, sing ngontrol kacepetan nyuda garpu liwat gagang, lan ndadekake sistem hidrolik bisa mlaku kanthi bener, aman lan dipercaya. Roda ngarep lan mburi dipasang ing poros kanthi bantalan bal kanggo rotasi fleksibel. Roda kasebut minangka roda nilon, tahan nganggo, awet, lan ora gampang ngrusak papan kerja. Pigura lawang dilas karo baja bagean kualitas dhuwur, kanthi kaku lan kekuatan dhuwur. Roda mburi nggunakake roda universal kanthi piranti rem, sing bisa muter kanthi bebas lan entheng lan fleksibel.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Manual Pallet Lifter

Manual Pallet Lifter

Manual Pallet Lifter, uga diarani minangka forklift hidrolik, minangka alat muat lan unloading sing terjangkau lan ramah lingkungan sing ora mbutuhake daya. Iki minangka piranti sing kompak, bisa maneuver, lan ramah pangguna sing digunakake ing pabrik, bengkel, gudang, stasiun, lan setelan sing padha. Berfungsi minangka macem-macem kendaraan transportasi roda, pengangkat palet manual digunakake kanggo nangani, mbongkar, numpuk, lan ngangkut barang palletized sing dikemas kanthi jarak sing cendhak. Iki kalebu ing kategori kendaraan industri sing diakoni dening International Organization for Standardization ISO/TC110.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Manual Stacker 1ton, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Manual Stacker 1ton kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.