Ngarep > Produk > Manual Stacker > Manual Stacker 1ton > Manual Pallet Lifter
Manual Pallet Lifter
  • Manual Pallet LifterManual Pallet Lifter
  • Manual Pallet LifterManual Pallet Lifter
  • Manual Pallet LifterManual Pallet Lifter
  • Manual Pallet LifterManual Pallet Lifter
  • Manual Pallet LifterManual Pallet Lifter

Manual Pallet Lifter

Manual Pallet Lifter, uga diarani minangka forklift hidrolik, minangka alat muat lan unloading sing terjangkau lan ramah lingkungan sing ora mbutuhake daya. Iki minangka piranti sing kompak, bisa maneuver, lan ramah pangguna sing digunakake ing pabrik, bengkel, gudang, stasiun, lan setelan sing padha. Berfungsi minangka macem-macem kendaraan transportasi roda, pengangkat palet manual digunakake kanggo nangani, mbongkar, numpuk, lan ngangkut barang palletized sing dikemas kanthi jarak sing cendhak. Iki kalebu ing kategori kendaraan industri sing diakoni dening International Organization for Standardization ISO/TC110.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Manual Pallet Lifter nduweni tiang baja sing kuat, njamin daya tahan lan integritas struktural. Pompa efisiensi dhuwur nggampangake kontrol sing luwih lancar, dene fungsi ngangkat sikil lan tangan sing dioperasikake operator bisa kerja tanpa gerakan awak sing abot. Fitur safety sing ditingkatake, kayata bolong logam sing njaga ranté lan roda pengaman sing ditambah karo sistem rem sing dipercaya, njamin operasi sing aman. Nampilake garpu jinis poros kanggo pangaturan kontrol sing luwih apik, pengangkat palet manual iki dadi luwih ergonomis nalika dipasangake karo gagang, saéngga bisa ngirit tenaga liwat bar sikil. Produk kita uga nggabungake sifat anti-selip sing ditingkatake, ningkatake kenyamanan lan efisiensi kerja sing luwih dhuwur.

Pengangkat palet manual iki nemokake aplikasi ing macem-macem lingkungan kalebu pabrik produksi, bengkel, gudang, stasiun, dermaga, lan bandara. Iki cocog banget kanggo situs sing mbutuhake kahanan tahan geni lan bledosan, kayata bengkel percetakan, depot minyak, lan gudang kimia.

Utamane digunakake kanggo ngangkat lan ngedhunake beban, peralatan iki nduweni peran penting kanggo nangani bahan sing ngluwihi kapasitas tenaga kerja manual. Iki minangka alat pokok ing macem-macem lingkungan kerja, kalebu gudang, lan asring dadi kabutuhan kanggo proyek konstruksi kaya jembatan lan bangunan. Kajaba iku, penting banget kanggo mindhah paket lan barang kanthi volume sing luwih gedhe, nyuda kabutuhan tenaga kerja sing akeh banget. Peralatan ngangkat kalebu piranti sing dirancang khusus kanggo tujuan ngangkat vertikal, mbedakake saka peralatan sing dimaksudake kanggo gerakan utawa dhukungan materi horisontal.



Spesifikasi produk:

jinis produk

Pengangkat manual

Pengangkat manual

Pengangkat manual

Pengangkat manual

Kapasitas muatan (ton)

0.5

1

1.5

2

tengah loading (mm)

400

400

400

400

Jinis roda

nilon

nilon

nilon

nilon

Ukuran bantalan roda (mm)

75*42

80*60

80*60

80*60

Ukuran setir (mm)

180*50

180*50

180*50

180*50

Min.fork diturunake dhuwur (mm)

90

90

90

90

Max.fork lifting dhuwur (mm)

1600

1600

1600

1600

Jembaré garpu sakabèhé (mm)

220-720

220-940

220-940

260-940

Jembar ing antarane garpu (mm)

20-520

20-740

20-740

20-700

Ukuran garpu (mm)

800/100/53

900/100/30

900/100/30

900/120/30

Sakabèhé dawa (mm)

1284

1375

1430

1430


Fitur lan Aplikasi:


Manual Pallet Lifter dilengkapi roda nilon sing tahan nyandhang, njamin daya tahan lan panggunaan sing dawa. Pengangkat hidraulik manual sing bebas polusi iki misuwur amarga ketangkasan ing transportasi, nawakake operasi sing cerdas lan fleksibel, bebarengan karo radius puteran sing cilik. Kemampuan adaptasi ndadekake pilihan sing pas kanggo macem-macem setelan kalebu hypermarket, bengkel produksi, gudang, ruang terbatas, stasiun, dermaga, lan bandara. Utamane, bisa digunakake ing situs sing mbutuhake perlindungan geni lan bledosan, kayata bengkel percetakan, depot minyak macem-macem, lan gudang kimia.



Detail Produk:

①Manual Pallet Lifter nganggo roda nilon. Roda nilon bisa mlaku ing lemah sing ora rata. Iku murah lan awet.

Manual Pallet Lifter

②Manual Pallet Lifter wis dikiataken lan thicken chain.The chain Gamelan lan ora gampang macet. Iku tahan nyandhang, ora gampang rusak lan nduweni faktor safety dhuwur.

Manual Pallet Lifter

③Manual Pallet Lifter nduweni silinder lenga awet sing ngirit tenaga kerja. Operasi sing trep lan ngirit tenaga kerja.

Manual Pallet Lifter

④Manual Pallet Lifter nduweni pump kualitas dhuwur. Nduwe pompa minyak integritas kanthi sealing kuwat lan ora gampang bocor lenga.

Manual Pallet Lifter

⑤Manual Pallet Lifter wis thickened garpu gedhe, mulane wis kuwat prewangan capacity.The garpu luwes cocok kanggo liyane pallets.

Manual Pallet Lifter





Hot Tags: Manual Pallet Lifter, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.