Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist

Rantai Listrik Hoist Produsen

Iki perusahaan mesin crane yiying Shanghai Kita minangka salah sawijining produsen paling gedhe khusus ing truk palet tangan luwih saka 30 taun. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo produk kualitas lan prices ayu mangga aran kualitas mesthekake.

Saiki, aku ngenalake produk iki kanggo sampeyan.
Kerekan Rantai Listrik
Cangkang: digawe saka cangkang paduan aluminium sing entheng, entheng nanging angel, sirip pendinginan dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas kanthi cepet kanthi tingkat nganti 40% lan layanan terus-terusan. Struktur terlampir integral ditrapake kanggo panggonan kaya pabrik kimia lan pabrik electroplate.
Piranti rem magnetik sisih: Generator gaya magnet minangka desain paling anyar sing ditampilake kanggo ngasilake gaya magnet. lt ngidini rem cepet sanalika tenaga listrik dipateni, saéngga keamanan rem nalika mbukak dijamin.
Limit switch: Piranti ngalih watesan dipasang ing endi bobote diangkat lan dipateni kanggo nggawe motor mandheg kanthi otomatis supaya ora nglarang rantai sing ngluwihi kanggo safety.
Rantai: Rantai kasebut kudu milih rantai alloy aluminium FEC80ultra sing diimpor panas. Bisa digunakake kanthi aman ing lingkungan sing ora apik kayata udan, banyu segara lan bahan kimia.
Pancing: iku panas forging karo kekuatan sampurna sing hard kanggo break.The safety operasi pancing ngisor wis menthekake dening 360 degreesrotin lan safety ilat Piece.
Rangka Dhukungan: Rangka Dhukungan loading kasusun saka rong piring baja, sing kuat banget.
Transformer: Piranti trafo 24V/36V Piranti iki digunakake kanggo nglarang kacilakan sing ora dikarepke sing disebabake bocor listrik lan njamin panggunaan sing aman nalika udan.

Kontaktor elektromagnetik: Kontaktor elektromagnetik bisa digunakake kanthi aman kanthi frekuensi dhuwur.

Lan kita duwe CE saka TUV. mung sawetara supplier ing China sing bisa entuk CE saka TUV .lan kita uga dadi suppler emas ing Alibaba.com. mangga aran kualitas dijamin.

View as  
 
Hoist Rantai Listrik 2 Ton

Hoist Rantai Listrik 2 Ton

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake HUGO® 2 Ton Electric Chain Hoist. 2 Ton Electric Chain Hoist minangka solusi ngangkat sing kuat lan serbaguna sing bisa mbantu nggawe angkat abot sampeyan butuh angin. Apa sampeyan kerja ing gudang, pabrik utawa situs konstruksi, kerekan rantai iki bisa mbantu sampeyan entuk target kanthi gampang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoist Listrik 1 Ton

Hoist Listrik 1 Ton

Electric Hoist 1 Ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja lan keandalan sing luar biasa, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri kayata konstruksi, manufaktur lan logistik. Ukuran kompak lan desain entheng nggawe gampang dipasang lan digunakake, dene motor sing kuat njamin ngangkat sing efisien lan efektif.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoist Listrik 500kg

Hoist Listrik 500kg

Dibangun kanthi standar paling dhuwur nggunakake bahan premium, Electric Hoist 500kg dirancang kanggo tahan sanajan ing kahanan sing paling angel. Iku fitur pigura baja awet, dikiataken tali kawat lan motor kuat sing nyedhiyani kinerja Gamelan lan dipercaya saben wektu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mini Electric Chain Hoist

Mini Electric Chain Hoist

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Mini Electric Chain Hoist saka pabrik kita. Hoist iki nggabungake teknologi mutakhir, sing nampilake keahlian sing tliti lan pas gear sing tepat, nuduhake integrasi metodologi paling maju ing donya. A hoist chain listrik mini nuduhake piranti ngangkat kompak lan entheng powered by listrik. Sanajan ukurane luwih cilik dibandhingake karo hoists chain listrik standar, nawakake kemampuan ngangkat sing cocog kanggo beban sing luwih entheng lan aplikasi tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Listrik Chain Hoist Kanthi Troli Listrik

Listrik Chain Hoist Kanthi Troli Listrik

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi sampeyan Electric Chain Hoist Kanthi Troli Listrik. Kerekan rantai listrik kanthi troli listrik nyedhiyakake solusi serbaguna lan efisien kanggo tugas nangani materi, nyedhiyakake kemampuan ngangkat lan gerakan horisontal ing ruang kerja. Digunakake ing macem-macem industri ing ngendi transportasi beban abot dibutuhake ing macem-macem lokasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoist Tali Kawat Listrik 2 Ton

Hoist Tali Kawat Listrik 2 Ton

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 2 Ton Electric Wire Rope Hoist saka pabrik kita, nyedhiyakake keluwesan lan versatility ing aplikasi ngangkat overhead. Hoist iki biasane kalebu sawetara komponen lan digunakake kanggo ngangkat lan ngedhunake beban abot ing macem-macem setelan industri lan komersial.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan pemasok profesional China Rantai Listrik Hoist, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Rantai Listrik Hoist kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.