Ngarep > Produk > Angkat Jack > Low Profile Jack

Low Profile Jack Produsen

Shanghai Yiying Crane Machinery Company minangka produsen pemasok jack profil rendah, kanthi tonase lengkap. Nduwe karakteristik bobot entheng, tonase gedhe lan gerakan fleksibel. Bolongan sing dipasang nggawe gampang didandani, lan permukaan sing dicet nggawe resistensi karat luwih kuat. Jack profil kurang dilengkapi gagang sing gampang digawa. Utamane digunakake ing panggonan kanthi volume cilik lan nduweni kemampuan operasi sing apik ing situs konstruksi kanthi spasi cilik.
Jack profil kurang digawe saka baja berkualitas tinggi kanggo njamin tonase beban sing dirating, aman digunakake, desain posisi rendah, macem-macem model, (utamane model sasis kurang ora bisa digunakake), struktur angkat tekanan minyak pompa minyak, ngangkat cepet, lan struktur pangayoman tutup safety khusus. Nalika nggunakake luwih saka 1,15 kaping bobot bobot mati sing dirating, tutup safety bakal mbukak lan boom bantalan beban ora bakal munggah maneh kanggo njamin panggunaan sing aman. Minyak hidrolik suhu rendah digunakake, lan suhu kerja sing cocog: minus 30 derajat nganti 60 derajat.
Nalika sampeyan nggunakake Jack profil kurang, yen ana kedadean runaway, sampeyan bisa pisanan loosen meneng saluran lenga ing awak pump, angkat awak pump mujur lan mencet mudhun kanggo sawetara kaping, banjur ngencengi meneng saluran kanggo terus. nggunakake. Nalika nggunakake, aja nambah beban sebagean utawa kakehan, supaya supaya bebaya karusakan jack. Yen ana beban, aja copot konektor cepet supaya ora kacilakan lan ngrusak bagean.
Yen lenga digunakake minangka medium, lenga lan pangopènan peralatan kudu rampung uga supaya blockage utawa bocor lenga, kang bakal mengaruhi efek saka use.The produk ing dijamin kanggo 18 sasi, kita ngekspor barang kanggo luwih saka 50 negara lan umpan balik apik banget. We are warmly welcome pesenan OEM lan ODM.
View as  
 
2 Ton Low Profile Jack

2 Ton Low Profile Jack

2 Ton Low Profile Jacks minangka alat penting kanggo sapa wae sing kudu nindakake ndandani kendharaan lan karya angkat lan ndhukung liyane. Jacks iki dirancang kanggo nyedhiyakake cara sing aman lan dipercaya kanggo ngangkat barang sing abot, saengga bisa digunakake ing pabrik, tambang, transportasi, lan departemen liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Super Low Profile Jack

Super Low Profile Jack

Super Low Profile Jacks duwe sawetara saka sudhut aplikasi, saka hobbyists kanggo mekanik profesional. Padha becik kanggo sapa waé sing kudu ngangkat lan ndhukung mesin abot. Jacks bisa digunakake kanggo ngangkat truk lan mobil kanggo ngganti ban, ndandani rem, lan pangaturan suspensi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ultra Low Profil Jack

Ultra Low Profil Jack

Apa sampeyan profesional otomotif utawa mung kudu nindakake sawetara pangopènan rutin ing kendharaan, Ultra Low Profile Jack alat sampurna kanggo duwe ing garasi utawa bagasi. Kombinasi saka penak, safety, lan linuwih ndadekake iku kudu-kudu kanggo sapa waé sing kudu ngangkat kendaraan sing cepet lan gampang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Low Profile Jack

Low Profile Jack

Nalika ngganti ban utawa nindakake pangopènan rutin ing mobil sampeyan, nemokake alat sing bener iku penting. Low Profile Jack sampurna kanggo sapa waé sing butuh cara sing dipercaya lan aman kanggo ngangkat mobil. Apa sampeyan mekanik profesional utawa penggemar mobil, jack hidrolik iki dirancang kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Low Profile Jack, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Low Profile Jack kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.