Ngarep > Produk > Angkat Jack > Low Profile Jack > 2 Ton Low Profile Jack
2 Ton Low Profile Jack
  • 2 Ton Low Profile Jack2 Ton Low Profile Jack
  • 2 Ton Low Profile Jack2 Ton Low Profile Jack
  • 2 Ton Low Profile Jack2 Ton Low Profile Jack
  • 2 Ton Low Profile Jack2 Ton Low Profile Jack
  • 2 Ton Low Profile Jack2 Ton Low Profile Jack

2 Ton Low Profile Jack

2 Ton Low Profile Jacks minangka alat penting kanggo sapa wae sing kudu nindakake ndandani kendharaan lan karya angkat lan ndhukung liyane. Jacks iki dirancang kanggo nyedhiyakake cara sing aman lan dipercaya kanggo ngangkat barang sing abot, saengga bisa digunakake ing pabrik, tambang, transportasi, lan departemen liyane.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

2 Ton Low Profile Jacks minangka alat penting kanggo sapa wae sing kudu nindakake ndandani kendharaan lan karya angkat lan ndhukung liyane. Jacks iki dirancang kanggo nyedhiyakake cara sing aman lan dipercaya kanggo ngangkat barang sing abot, saengga bisa digunakake ing pabrik, tambang, transportasi, lan departemen liyane.


Spesifikasi

model

ngangkat

Dhuwur kurang

dhuwur

Ukuran paket

QK2

2

135

350

45×21×15CM

QK3

3

135

500

71×41×21CM

QK4

4

135

500

73×41×21CM

QK5

5

140

560

81×39×25CM

CC8

8

180

580

154×42×27CM

QK10

10

180

580

166×52×32CM

QK20

20

200

580

166×52×38CM

 

Fitur lan Aplikasi


Salah sawijining fitur utama jacks iki yaiku desain profil sing kurang. Desain iki ngidini supaya pas ing kendaraan lan obyek liyane sing bisa uga angel diangkat karo jinis jacks liyane. Desain profil sing kurang uga gampang kanggo nyimpen lan diangkut, saengga bisa digunakake ing macem-macem setelan.

Saliyane desain profil sing kurang, jacks iki uga digawe saka bahan berkualitas tinggi sing dirancang kanggo tahan panggunaan abot ing setelan industri. Dibangun kanggo tahan, nyedhiyakake angkat lan dhukungan sing dipercaya kanggo taun-taun sing bakal teka.



Rincian

Jack 2 Ton Low Profile nggunakake gagang mekanis, sing nggawe luwih gampang lan luwih ngirit tenaga nalika digunakake

2 Ton Low Profile Jack

Jack Profil Kurang 2 Ton nggunakake piring baja sing luwih kandel lan bahan sing luwih kandel, sing luwih aman digunakake, luwih stabil lan luwih aman ing struktur.

2 Ton Low Profile Jack

2 Ton Low Profile Jack nggunakake casters gedhe khusus, kang aman lan stabil, lan nduweni kapasitas mbukak-prewangan kuwat

2 Ton Low Profile Jack

Pallet ukuran gedhe 2 Ton Low Profile Jack kanthi permukaan kontak sing luwih gedhe lan luwih aman

2 Ton Low Profile Jack wis desain tutup safety, kang kanthi otomatis nglindhungi nalika overloaded supaya kacilakan

2 Ton Low Profile Jack

 



Hot Tags: 2 Ton Low Profile Jack, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.