Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Jack Pallet Manual
Jack Pallet Manual
  • Jack Pallet ManualJack Pallet Manual
  • Jack Pallet ManualJack Pallet Manual
  • Jack Pallet ManualJack Pallet Manual
  • Jack Pallet ManualJack Pallet Manual

Jack Pallet Manual

Jack Pallet Manual kualitas dhuwur lan minangka truk palet sing paling populer. Jack pallet manual dirancang kanggo operasi Gamelan, lan sepi lan gampang nangani supaya operator nemu kurang lemes lan bisa luwih irit. Jack Pallet Manual digunakake ing bengkel, gudang, dermaga, stasiun, lapangan barang, lan liya-liyane lan minangka alat sing cocog kanggo nambah efisiensi lan nyuda intensitas tenaga kerja.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

x

Jack Pallet Manual kualitas dhuwur lan minangka truk palet sing paling populer. Jack pallet manual dirancang kanggo operasi Gamelan, lan sepi lan gampang nangani supaya operator nemu kurang lemes lan bisa luwih irit. Jack Pallet Manual digunakake ing bengkel, gudang, dermaga, stasiun, lapangan barang, lan liya-liyane lan minangka alat sing cocog kanggo nambah efisiensi lan nyuda intensitas tenaga kerja.


2. Manual Pallet Jack

Manual Pallet Jack


3. Fitur Jack Pallet Manual lan Aplikasi

Jack Pallet Manual sing paling populer lan dipercaya duwe kapasitas 2000kg 2500kg 3000kg 5000kg.
Ukuran garpu umum 550 * 1150mm 685 * 1220mm ukuran liyane uga bisa adat.
Jack pallet manual kita dipercaya, kuat, tahan torsi amarga profil baja kualitas dhuwur banget lan nduweni kualitas lukisan sing dhuwur. Kabeh titik pivot dilumuri kanggo mesthekake kemampuan maneuver kanthi setir sing gampang.]


1.Pallet Jack kita nggunakake nglukis garpu 4mm kekandelan sawise lukisan lan saben garpu wis ngiyataken baja ing ngisor kanggo mesthekake garpu ora ngiringake utawa deformasi.

Manual Pallet Jack

2. kanggo welding mesin welding, ing welding lapisan gawe tingkat nambah kapasitas mbeta produk lan nggawe metu katon luwih ayu.

Manual Pallet Jack

3.Climbing rollers mbantu pangguna gampang maneuver tengen piring dock, ing lan metu saka Trailer lan liwat jubin ora rata.

Manual Pallet Jack

4. Roda kemudi lan beban dirancang kanthi komponen lan bantalan sing berkualitas tinggi kanggo nyedhiyakake resistensi gulung sing kurang. Roda setir muter liwat sawetara 200 derajat kanggo gampang maneuvering ing spasi nyenyet. Kasedhiya minangka Polyurethane standar utawa Nylon opsional kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi.

Manual Pallet Jack

5. Wangun lan kekandelan gagang bebarengan karo desain lan panggonan saka tuas kontrol nyuda lemes operator lan nambah produktivitas. Posisi tuas netral ngeculake ketegangan ing gagang supaya luwih gampang maneuver.

Manual Pallet Jack

6.Rocker lengen widened lan thickened bisa njamin umur dawa.

Manual Pallet Jack


5. Kualifikasi produk

Shanghai Yiying Crane Machinery Company minangka perusahaan khusus ing impor lan ekspor peralatan angkat. Kita duwe telung pabrik ing China. Produk utama kita kalebu manual hoist, elektrik hoist, manual pallet Jack, Manual Pallet Jack stacker etc. Hydraulic manual pallet Jack produk paling laris panas kita. Pelanggan lawas wis menehi pujian sing dhuwur kanggo kualitas produk kita.


6. Ngirim, Shipping Lan porsi kanggo pallet Jack

Produk siap digawe, bisa dikirim ing 3-7 HARI.

Cara pengepakan: 6 lembar dikemas ing 1 palet


Layanan Pre-sale: kita duwe tim sales profesional minangka pandhuan sampeyan kanggo milih model sing bener lan ngatasi masalah sampeyan kanthi pas wektune, kerja sama karo tim teknik departemen teknis departemen produksi departemen administrasi departemen akuntan departemen dokumen, wektu kerja iku 7x24 jam.


x


Layanan sawise-sale: tim sawise-sales bakal menehi hasil karo kabeh complaint saka pelanggan kayata packaging, kualitas, shipping, etc. Kita mesthi bakal ngganti barang utawa nggawe ilang yen pungkasane verifikasi kesalahan sing disebabake dening pihak kita, janji iku janji!


7. FAQ

Q1: Suwene Garansi kanggo Jack Pallet Manual iki?
A1: Kita nyedhiyakake garansi 12 wulan

Q2: Kepiye babagan wektu pangiriman?
A2: Biasane truk pallet ngasilake wektu yaiku 7-10 dina sawise kita nampa pembayaran lanjut. Kanggo sawetara produk standar, kita duwe stok lan bisa dikirim langsung.

Q3: Apa babagan MOQ sampeyan kanggo jack pallet manual?
A3: Yen sampeyan duwe forwarder ing China, 1 Piece kasedhiya. Yen sampeyan ora duwe forwarder, MOQ yaiku 6 potong.

x
A4: Ya, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan, OEM lan ODM bisa ditampa. Kita nindakake akeh produk non-standar, nampa panjaluk khusus sampeyan.

Q5: Apa kita bisa njaluk warna dhewe kanggo produk?
A6: Ya, mesthi, sampeyan mung kudu menehi kode RAL.






Hot Tags: Jack Pallet Manual, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.