Ngarep > Produk > Angkat Jack

Angkat Jack Produsen

Jack ngangkat minangka piranti ngangkat cahya sing nggunakake potongan angkat sing kaku minangka piranti sing bisa digunakake kanggo nyurung obyek abot kanthi stroke cilik liwat krenjang ndhuwur utawa krenjang ngisor. Jacks utamané dipigunakaké ing pabrik, tambang, transportasi lan departemen liyane minangka ndandani kendaraan lan karya ngangkat lan ndhukung liyane. Strukture entheng, mantep, fleksibel lan dipercaya, lan bisa digawa lan dioperasikake dening wong siji.
Miturut ciri struktural, jacks bisa dipérang dadi telung jinis: jacks rak, jacks meneng lan hydraulic (hydraulic) jacks. Miturut cara liya, bisa dipérang dadi jacks kapisah, jacks horisontal, jacks cakar, jacks sinkron, jacks hydraulic, jacks listrik, lan sapiturute.
Shanghai Yiying Hoisting Machinery duwe pabrik dhewe, wis 30 taun pengalaman sumber jack, wis pengalaman jero ing industri ngangkat, lan duwe kabeh sertifikat dibutuhake dening standar cocog. Inti pompa hidrolik jack angkat kandel lan nyenyet. Luwih kuwat, luwih suwe tinimbang umur layanan rata-rata

View as  
 
Jack Mekanik kanggo Mobil

Jack Mekanik kanggo Mobil

Jack mechanical minangka alat praktis sing dirancang kanggo ngangkat mobil lan ndhukung kanggo wektu sing cendhak, ngidini sampeyan ngganti ban kempes utawa nindakake pangopènan. Iku kasusun saka pigura baja, mekanisme sekrup, lan lengen ngangkat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jack Mekanik 3 Ton

Jack Mekanik 3 Ton

Dibangun kanthi bahan berkualitas tinggi, jack mekanik 3 ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake angkat sing dipercaya lan aman kanggo kendaraan nganti 6,000 lbs. Kanthi konstruksi baja sing abot, bisa nahan bobote kendaraan sing paling abot, lan sistem hidrolik angkat cepet njamin sampeyan bisa kerja kanthi cepet.

Waca liyaneKirim Pitakonan
2 Ton Low Profile Jack

2 Ton Low Profile Jack

2 Ton Low Profile Jacks minangka alat penting kanggo sapa wae sing kudu nindakake ndandani kendharaan lan karya angkat lan ndhukung liyane. Jacks iki dirancang kanggo nyedhiyakake cara sing aman lan dipercaya kanggo ngangkat barang sing abot, saengga bisa digunakake ing pabrik, tambang, transportasi, lan departemen liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Super Low Profile Jack

Super Low Profile Jack

Super Low Profile Jacks duwe sawetara saka sudhut aplikasi, saka hobbyists kanggo mekanik profesional. Padha becik kanggo sapa waé sing kudu ngangkat lan ndhukung mesin abot. Jacks bisa digunakake kanggo ngangkat truk lan mobil kanggo ngganti ban, ndandani rem, lan pangaturan suspensi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ultra Low Profil Jack

Ultra Low Profil Jack

Apa sampeyan profesional otomotif utawa mung kudu nindakake sawetara pangopènan rutin ing kendharaan, Ultra Low Profile Jack alat sampurna kanggo duwe ing garasi utawa bagasi. Kombinasi saka penak, safety, lan linuwih ndadekake iku kudu-kudu kanggo sapa waé sing kudu ngangkat kendaraan sing cepet lan gampang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Low Profile Jack

Low Profile Jack

Nalika ngganti ban utawa nindakake pangopènan rutin ing mobil sampeyan, nemokake alat sing bener iku penting. Low Profile Jack sampurna kanggo sapa waé sing butuh cara sing dipercaya lan aman kanggo ngangkat mobil. Apa sampeyan mekanik profesional utawa penggemar mobil, jack hidrolik iki dirancang kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan pemasok profesional China Angkat Jack, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Angkat Jack kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.