Ngarep > Produk > Stacker Listrik

Stacker Listrik Produsen

Stackers bisa kira-kira dipérang dadi telung jinis, stackers manual, stackers semi-listrik, lan stackers kabeh-listrik. Operasi saka telung jinis stackers iki Sejatine padha
Stacker listrik minangka jinis mesin tumpukan anyar kanthi ngangkat listrik, operasi sing gampang, perlindungan lingkungan lan efisiensi dhuwur. Digunakake kanthi wiyar ing gerakan kargo.pallet nduwur sirah lan tumpukan.ing pabrik, gudang, pusat logistik lan akeh panggonan liyane, pallet stacker semi-listrik digunakake kanggo pallet stacking.which aman lan efisien khusus ing sawetara peranganing sempit, lantai, warehouses munggah pangkat lan papan kerja liyane, bisa nggambarake kanthi lengkap saka keluwesan, ketenangan lan kinerja lingkungan sing unggul.

fitur:

1.Tumpuk listrik kita nduweni piring baja sing luwih kenthel C-shaped, kapasitas bantalan kuwat
2. Multi-fungsi kontrol nangani, kang luwih trep lan cukup kanggo nggunakake.
3. Thicken bahan mentahan mbentuk pigura lawang, kang strictly kontrol Ing syarat-syarat kualitas.
4. pump lenga kualitas dhuwur, ora gampang bocor lenga.
5.Curtis controller, baterei account lan motor, kinerja stabil lan urip maneh

Babagan panggunaan:
Stackers listrik kita kanthi listrik lan semi-listrik, lan kabeh stacker listrik munggah lan mudhun karo kabeh baterei. Stacker semi-listrik umume mundhak lan tiba kanthi ngandelake tenaga listrik, lan mlaku gumantung saka operasi manual, yaiku, kudu didorong lan ditarik dening tenaga manungsa. Mulane, saben wong kudu mbukak kunci lawang listrik sadurunge operasi. Nalika operasi, tarik tuas operasi mundur, yaiku garpu
mundhak. Tekan tuas operasi mudhun, yaiku garpu mudhun. Kaya akeh stackers listrik, sawijining
levers operasi diinstal.Ana spring bali otomatis, kang trep banget kanggo nggunakake;sawise ngangkat barang nangani setir digunakake kanggo ngganti arah. Nalika proyek rampung, aja nyelehake barang ing garpu kanggo wektu sing suwe. Kajaba iku, kanggo alasan safety, nalika garpu dimuat, elinga supaya ora ngadeg ing sisih pinggir garpu lan garpu.
Cara operasi saka stacker Sejatine padha.Saben uwong kudu mbayar manungsa waé kanggo operasi lan ora kakehan utawa mbukak eksentrik.
View as  
 
Full Electric Pallet Stacker

Full Electric Pallet Stacker

Stacker palet listrik lengkap minangka jinis peralatan penanganan material sing digunakake ing gudang, pusat distribusi, lan setelan industri liyane kanggo ngangkat, mindhah, lan numpuk beban palletized. Ora kaya tumpukan palet tradisional sing mbutuhake operasi manual utawa duwe mesin pembakaran internal, tumpukan palet listrik lengkap didhukung dening motor listrik lan baterei.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Full Electric Straddle Stacker

Full Electric Straddle Stacker

HUGO Full electric straddle stacker iku sawijining forklift listrik lengkap karo straddle saged mundhakaken lan Mudhunake loads.For luwih saka 20 taun, Shanghai Yiying Crane Machinery Co., wis Produsèn anjog saka Material Handling Equipment dening nyediakake macem-macem saka sudhut standar, ergonomis Premium Pallet Jack Truck lan stacker listrik etc.
Stackers straddle listrik Full nggunakake baterei minangka sumber daya, Amarga lumaku lan ngangkat mobil listrik, mode nyopir mlaku, stacker straddle listrik Forklift karo advancement listrik lan ngangkat listrik supaya disebut stacker lumampah kabeh-listrik. . Merek kita yaiku HUGO sing misuwur ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pallet Stacker

Pallet Stacker

Minangka manufaktur HUGO® Pallet Stacker profesional sing berkualitas tinggi, Kita duwe akeh pallet stacker sing didol, kayata stacker semi listrik, stacker listrik jinis mlaku, ngadeg ing stacker listrik, lsp. HUGO stackers dirancang kanggo ningkatake produktivitas, njamin keamanan lan ngoptimalake bali. Portofolio lengkap kita duwe soko kanggo saben aplikasi, nyathet watesan papan sing beda-beda, ukuran beban, kahanan lantai, wektu operasi lan kabutuhan liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Walkie Stacker

Walkie Stacker

A walkie stacker utawa walk-behind pallet truk asring digunakake kanggo ngangkut produk liwat jarak cendhak lan ngangkat palet ngendi forklift tradisional ora perlu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pallet Lifter Listrik

Pallet Lifter Listrik

The Electric Pallet Lifter makaryakke liwat energi-powered baterei lan motor minangka daya nyopir sawijining. Komponen utama kalebu baterei, motor, pompa hidrolik, silinder oli, rod piston, garpu, rantai, pengontrol, lan liya-liyane. Utamane dirancang kanggo ngunggahake beban menyang dhuwur tartamtu, nemokake aplikasi umum ing gudang, bengkel, lan lokasi sing mbutuhake penanganan logistik sing efisien. Utamane mahir kanggo ningkatake efisiensi gudang kanthi panggunaan palet, asring diarani minangka Stacker Pallet Listrik amarga kemampuan tumpukan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hand Stacker Full Electric

Hand Stacker Full Electric

Hand Stacker Full Electric nglayani tujuan kanggo mbukak, mbongkar, numpuk, lan transportasi barang palletized. Diakoni dening Organisasi Internasional kanggo Standardisasi (ISO / TC110) minangka kendaraan industri, peralatan iki nggampangake macem-macem tugas nangani sing ana gandhengane karo barang palletized ing setelan industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan pemasok profesional China Stacker Listrik, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Stacker Listrik kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.