Ngarep > Produk > Manual Stacker

Manual Stacker Produsen

Shanghai Yiying Hoisting Machinery Co., Ltd. misuwur kanthi produksi profesional merek "Yiying" lan hoists listrik merek "Hugong" lan hoists rantai. Produk utama kalebu kerekan listrik rantai cincin, kerekan listrik, kerekan listrik tali kawat baja, crane magnet permanen, penyeimbang musim semi, jack claw, engkol tangan, kerekan rantai, Stacker Manual, kerekan magnet permanen, sabuk angkat. . Kita uga bisa ngrancang kabeh jinis mesin angkat khusus, mesin angkat non-standar lan mesin angkat khusus miturut kabutuhan pelanggan.

The Manual Stacker mast digawe saka heavy-tugas "C" baja kolom baja, kadhemen-kawangun. Nggawe pigura lawang kuwat, luwih aman, fleksibel kanggo mindhah, gampang kanggo operate lan pegawe-nyimpen.
Silinder hidrolik Manual Stacker nganggo tabung penggilingan kanthi tliti dhuwur, segel minyak sing diimpor, lan inti tutup terpadu, sing trep kanggo disassembly lan pangopènan; cara relief meksa adopts jinis pedal, kacepetan ngangkat stabil, lan safety wis apik banget.
Manual Stackeradopts teknologi uyuh plastik majeng kanggo nambah tampilan produk nalika nambah kekiatan saka manual hydraulic stacker.
Manual Stacker minangka stacker hidrolik manual tanpa polusi, sing nduweni karakteristik transportasi sing luwes, operasi fleksibel lan radius putar cilik.
View as  
 
Manual Pallet Stacker

Manual Pallet Stacker

Stacker palet manual minangka jinis peralatan sing digunakake kanggo ngangkat lan mindhah palet barang. Dioperasikake kanthi manual lan ora mbutuhake sumber daya. Iki kalebu platform kanggo barang sing bakal diangkat lan dipindhah, lan mekanisme kaya gunting sing ngunggahake lan ngedhunake platform. The pallet stacker wis pesawat saka gembong kanggo gerakan gampang lan maneuverability.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Heavy Duty Hand Manual Stacker

Heavy Duty Hand Manual Stacker

Heavy Duty Hand Manual Stacker, solusi sampurna kanggo kabeh kabutuhan tumpukan. Kanthi konstruksi sing kuat lan desain sing awet, stacker manual iki dibangun kanggo tahan lan bisa nangani beban abot kanthi gampang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker nggunakake jack hydraulic manual (yaiku piranti hidrolik) minangka daya kanggo ngangkat obyek abot, lan kanthi manual push lan narik obyek abot. Piranti hidrolik dilengkapi katup bali lenga, sing ngontrol kacepetan nyuda garpu liwat gagang, lan ndadekake sistem hidrolik bisa mlaku kanthi bener, aman lan dipercaya. Roda ngarep lan mburi dipasang ing poros kanthi bantalan bal kanggo rotasi fleksibel. Roda kasebut minangka roda nilon, tahan nganggo, awet, lan ora gampang ngrusak papan kerja. Pigura lawang dilas karo baja bagean kualitas dhuwur, kanthi kaku lan kekuatan dhuwur. Roda mburi nggunakake roda universal kanthi piranti rem, sing bisa muter kanthi bebas lan entheng lan fleksibel.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hydraulic Pallet Stacker

Hydraulic Pallet Stacker

Hydraulic Pallet Stacker minangka solusi loading lan unloading sing ramah lingkungan lan bebas energi. Ora gumantung ing sumber daya, iku pamer struktur kompak, gampang maneuverability, operasi langsung, lan radius ngowahi cilik, nggawe produk Versatile lan pangguna-loropaken kanggo kabutuhan transportasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Truk Stacker Manual

Truk Stacker Manual

Manual Stacker Truck minangka peralatan penanganan material sing digunakake kanggo ngangkat, numpuk lan ngangkut palet utawa barang ing gudang, bengkel utawa lingkungan industri. Ora kaya forklift bertenaga, stacker manual dioperasikake kanthi manual lan ora mbutuhake baterei utawa bahan bakar kanggo operate. Wis karakteristik struktur kompak, transportasi fleksibel, operasi prasaja lan radius ngowahi cilik. Iku entheng lan gampang kanggo operate.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stacker Manual Hidrolik

Stacker Manual Hidrolik

Hydraulic Manual Stacker minangka solusi sing ramah lingkungan kanggo mbukak lan mbukak tugas tanpa gumantung ing sumber daya. Nampilake struktur sing kompak lan desain sing bisa maneuver, nggampangake transportasi sing gampang, operasi sing disederhanakake, lan nduweni radius putar cilik.Peralatan iki nemokake sarana kanggo nangani lan numpuk barang ing macem-macem setelan kayata pabrik, bengkel, gudang, stasiun, lan dermaga. Iki cocog banget kanggo situs sing mbutuhake kahanan tahan geni lan bledosan, kalebu bengkel percetakan, depot minyak, dermaga, lan gudang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan pemasok profesional China Manual Stacker, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Manual Stacker kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.