Ngarep > Produk > Manual Stacker

Manual Stacker Produsen

Shanghai Yiying Hoisting Machinery Co., Ltd. misuwur kanthi produksi profesional merek "Yiying" lan hoists listrik merek "Hugong" lan hoists rantai. Produk utama kalebu kerekan listrik rantai cincin, kerekan listrik, kerekan listrik tali kawat baja, crane magnet permanen, penyeimbang musim semi, jack claw, engkol tangan, kerekan rantai, Stacker Manual, kerekan magnet permanen, sabuk angkat. . Kita uga bisa ngrancang kabeh jinis mesin angkat khusus, mesin angkat non-standar lan mesin angkat khusus miturut kabutuhan pelanggan.

The Manual Stacker mast digawe saka heavy-tugas "C" baja kolom baja, kadhemen-kawangun. Nggawe pigura lawang kuwat, luwih aman, fleksibel kanggo mindhah, gampang kanggo operate lan pegawe-nyimpen.
Silinder hidrolik Manual Stacker nganggo tabung penggilingan kanthi tliti dhuwur, segel minyak sing diimpor, lan inti tutup terpadu, sing trep kanggo disassembly lan pangopènan; cara relief meksa adopts jinis pedal, kacepetan ngangkat stabil, lan safety wis apik banget.
Manual Stackeradopts teknologi uyuh plastik majeng kanggo nambah tampilan produk nalika nambah kekiatan saka manual hydraulic stacker.
Manual Stacker minangka stacker hidrolik manual tanpa polusi, sing nduweni karakteristik transportasi sing luwes, operasi fleksibel lan radius putar cilik.
View as  
 
Manual Pallet Stacker

Manual Pallet Stacker

Manual Pallet Stacker nggunakake jacks hydraulic manual (yaiku piranti hidrolik) minangka daya kanggo ngangkat obyek abot, lan kanthi manual push lan narik obyek abot. Piranti hidraulik dilengkapi katup bali lenga, sing ngontrol kacepetan nyuda garpu liwat gagang, lan ndadekake sistem hidrolik bisa mlaku kanthi bener, aman lan dipercaya. Pigura lawang dilas karo baja bagean kualitas dhuwur, kanthi kaku lan kekuatan dhuwur. Roda mburi nggunakake roda universal kanthi piranti rem, sing bisa muter kanthi bebas lan entheng lan fleksibel. Roda ngarep lan mburi dipasang ing poros kanthi bantalan bal kanggo rotasi fleksibel. Roda kasebut minangka roda nilon, tahan nganggo, awet, lan ora gampang ngrusak papan kerja.

Maca liyaneKirim Enquiry
Hydraulic Pallet Stacker

Hydraulic Pallet Stacker

Stacker palet hidrolik minangka produk muatan lan unloading sing bebas polusi lan daya. Prodhuk nduweni karakteristik struktur kompak, transportasi fleksibel, operasi prasaja lan radius ngowahi cilik. Stacker palet hidrolik cocok kanggo nangani kargo lan numpuk ing pabrik, bengkel, gudang, stasiun, dermaga, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Truk Stacker Manual

Truk Stacker Manual

Manual Stacker Truck minangka produk muat lan unloading sing ora polusi lan ora nganggo daya. The Manual Stacker Truck nduweni karakteristik struktur kompak, transportasi fleksibel, operasi prasaja lan radius ngowahi cilik. Iku entheng ing bobot lan gampang kanggo operate. Manual Stacker Truck minangka alat bantu sing ora bisa ditindakake kanggo nangani materi

Maca liyaneKirim Enquiry
Hidrolik Manual Stacker

Hidrolik Manual Stacker

Hydraulic Manual Stacker minangka jinis produk tanpa polusi, ora ana daya loading lan unloading, produk kasebut nduweni karakteristik struktur kompak, transportasi fleksibel, operasi sing prasaja, radius puteran cilik lan liya-liyane. Iku cocok kanggo nangani lan numpuk barang ing pabrik. , bengkel, gudang, stasiun lan dermaga.Kanggo sing duwe geni, syarat bledosan ing situs kasebut (kayata bengkel percetakan, depot minyak, dermaga, gudang, lan liya-liyane) luwih cocog. Yen kerjo bareng karo packing pallet, wadhah lan liya-liyane ing lan bisa éling transportasi kesatuan, èfèktif nyuda tabrakan saka bagean, goresan lan area numpuk, nyuda workload nangani, nambah efficiency nangani.Desain struktur pigura Single, radius ngowahi cilik, cocok kanggo Manufaktur machinery, nggawe kertas, printing......

Maca liyaneKirim Enquiry
Manual Pallet Lifter

Manual Pallet Lifter

Manual Pallet Lifter uga dikenal minangka forklift hidraulik, minangka produk bongkar muat lan unloading sing murah, ora polusi, ora nganggo daya. Iku kompak, fleksibel lan gampang kanggo operate. Iki digunakake kanthi wiyar ing pabrik, bengkel, gudang, stasiun lan papan liyane.Pengangkat pallet manual yaiku macem-macem kendaraan transportasi roda kanggo bongkar muat, numpuk, numpuk lan transportasi jarak cendhak barang pallet rangkep. Organisasi Internasional kanggo Standardisasi ISO / TC110 diarani kendaraan industri. Pengangkat palet manual digunakake kanggo mindhah materi saka siji lokasi menyang lokasi liyane (contone, ing antarane papan kerja, ing antarane dermaga muatan lan area panyimpenan, lsp.).

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Manual Stacker, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Manual Stacker kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.