Ngarep > Produk > Manual Stacker > Manual Stacker 1ton > Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker
Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker
  • Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet StackerHeavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker nggunakake jack hydraulic manual (yaiku piranti hidrolik) minangka daya kanggo ngangkat obyek abot, lan kanthi manual push lan narik obyek abot. Piranti hidrolik dilengkapi katup bali lenga, sing ngontrol kacepetan nyuda garpu liwat gagang, lan ndadekake sistem hidrolik bisa mlaku kanthi bener, aman lan dipercaya. Roda ngarep lan mburi dipasang ing poros kanthi bantalan bal kanggo rotasi fleksibel. Roda kasebut minangka roda nilon, tahan nganggo, awet, lan ora gampang ngrusak papan kerja. Pigura lawang dilas karo baja bagean kualitas dhuwur, kanthi kaku lan kekuatan dhuwur. Roda mburi nggunakake roda universal kanthi piranti rem, sing bisa muter kanthi bebas lan entheng lan fleksibel.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stackercocok kanggo pabrik produksi, bengkel produksi, gudang, stasiun, dermaga, bandara lan papan liyane, utamane kanggo papan sing nduweni syarat tahan geni lan bledosan, kayata bengkel percetakan, macem-macem depot minyak, gudang kimia lan papan liyane. Manual pallet stacker bisa digabungake karo kothak pallet, kontaner, etc kanggo éling transportasi unitized, kang ora mung nyuda tabrakan, goresan, etc., nanging uga nyuda workload lan area numpuk, lan nemen mbenakake efficiency karya. Manual pallet stacker.Manual pallet stacker minangka stacker hidraulik manual tanpa polusi, sing nduweni karakteristik transportasi dexterous, operasi fleksibel lan radius puteran cilik.


produkSpesifikasi


JD-A1.0

JD-A2.0

JD-A3.0

Kapasitas angkat sing dirating (kg)

1000

2000

3000

Maks. dhuwur angkat (mm)

1600

1600

1600

Dhuwur saka garpu (mm)

100

100

100

dawa garpu (mm)

900

900

1000

Jembaré garpu sing bisa diatur (mm)

200-580

240-680

300-770

Jembar njaba sikil ngarep (mm)

720

740

750

Daya operasi engkol (kg)

24

32

40

Min. volume bahan bakar kanggo tangki bahan bakar (L)

1.6

2.0

3.0

Ukuran roda ngarep (mm)

Φ100x50

Φ100x50

Φ100x50

Ukuran roda mburi (mm)

Φ180x50

Φ180x50

Φ180x50

Sakabèhé ukuran (mm)

2050x730x1380

2050x740x1480

2050x740x1650

Bobot dhewe (kg)

115

180

280


produkFitur lan Aplikasi

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stackercocok kanggo pabrik produksi, bengkel produksi, gudang, stasiun, dermaga, bandara lan papan liyane, utamane kanggo papan sing nduweni syarat tahan geni lan bledosan, kayata bengkel percetakan, macem-macem depot minyak, gudang kimia lan papan liyane.Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stackercocok kanggo loading, unloading lan numpuk barang ing pabrik, workshop, warehouses, stasiun, docks, etc.Pallet stacker manual luwih cocok kanggo panggonan karo geni lan bledosan-bukti syarat (kayata workshop printing, depot lenga, docks, warehouses , lsp). Yen digunakake ing kombinasi karo palet, wadhah, lan liya-liyane, Manual Stacker bisa nyuda tabrakan, goresan lan tumpukan bagean, nyuda beban kerja, lan ningkatake efisiensi penanganan. Kanthi radius puteran cilik, Manual Stacker Truck cocok kanggo manufaktur mesin, nggawe kertas, percetakan, penanganan, logistik lan industri liyane.


4. Electric hoist 2ton Details

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stackermast digawe saka heavy-tugas "C" baja kolom baja, kadhemen-kawangun. Nggawe pigura lawang kuwat, luwih aman, fleksibel kanggo mindhah, gampang kanggo operate lan pegawe-nyimpen.

Manual Pallet Stacker

2. Silinder hidrolik sakaHeavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stackeradopts dhuwur-tliti mecah tabung, segel lenga diimpor, lan inti tutup terpadu, kang trep kanggo disassembly lan pangopènan; cara relief meksa adopts jinis pedal, kacepetan ngangkat stabil, lan safety wis apik banget.

Manual Pallet Stacker

Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stackernganggo teknologi uyuh plastik canggih kanggo nambah tampilan produk lan nambah daya tahan stacker hidrolik manual.

Manual Pallet Stacker






Hot Tags: Heavy Duty Hydraulic Manual Pallet Stacker, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.