Ngarep > Produk > Manual Stacker > Manual Stacker 1ton > Manual Pallet Stacker
Manual Pallet Stacker
  • Manual Pallet StackerManual Pallet Stacker
  • Manual Pallet StackerManual Pallet Stacker
  • Manual Pallet StackerManual Pallet Stacker
  • Manual Pallet StackerManual Pallet Stacker
  • Manual Pallet StackerManual Pallet Stacker

Manual Pallet Stacker

Stacker palet manual minangka jinis peralatan sing digunakake kanggo ngangkat lan mindhah palet barang. Dioperasikake kanthi manual lan ora mbutuhake sumber daya. Iki kalebu platform kanggo barang sing bakal diangkat lan dipindhah, lan mekanisme kaya gunting sing ngunggahake lan ngedhunake platform. The pallet stacker wis pesawat saka gembong kanggo gerakan gampang lan maneuverability.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

1. Manual Pallet Stacker

Stacker palet manual minangka jinis peralatan sing digunakake kanggo ngangkat lan mindhah palet barang. Dioperasikake kanthi manual lan ora mbutuhake sumber daya. Iki kalebu platform kanggo barang sing bakal diangkat lan dipindhah, lan mekanisme kaya gunting sing ngunggahake lan ngedhunake platform. The pallet stacker wis pesawat saka gembong kanggo gerakan gampang lan maneuverability.


2. Spesifikasi Manual Pallet Stacker


JD-A1.0

JD-A2.0

JD-A3.0

Kapasitas angkat sing dirating (kg)

1000

2000

3000

Maks. dhuwur angkat (mm)

1600

1600

1600

Dhuwur saka garpu (mm)

100

100

100

dawa garpu (mm)

900

900

1000

Jembaré garpu sing bisa diatur (mm)

200-580

240-680

300-770

Jembar njaba sikil ngarep (mm)

720

740

750

Daya operasi engkol (kg)

24

32

40

Min. volume bahan bakar kanggo tangki bahan bakar (L)

1.6

2.0

3.0

Ukuran roda ngarep (mm)

Φ100x50

Φ100x50

Φ100x50

Ukuran roda mburi (mm)

Φ180x50

Φ180x50

Φ180x50

Sakabèhé ukuran (mm)

2050x730x1380

2050x740x1480

2050x740x1650

Bobot dhewe (kg)

115

180

280


3. Manual pallet stacker Fitur Lan Aplikasi


Fitur:

Gampang Gunakake: Stacker palet manual dirancang kanthi gagang ergonomis sing gampang kanggo maneuver lan operate. Iku bisa gampang di-push lan ditarik, lan ukuran kompak ngidini kanggo bisa èfèktif ing spasi nyenyet.

Kapasitas Muat: Kanthi kapasitas muat nganti 1000kg, pallet stacker manual bisa kanthi gampang nangani beban sing paling abot, nyedhiyakake sampeyan kanthi keluwesan kanggo mindhah macem-macem barang kanthi aman lan aman.

Kinerja Dhuwur: Stacker palet manual bisa ngangkat barang sampeyan nganti dhuwur nganti 1500mm. Iki nggampangake sampeyan numpuk barang kanthi aman lan efisien.

Safety: Pallet stacker manual dilengkapi fitur safety kayata rem sikil, proteksi kakehan, lan gagang sing bisa diatur, sing njamin mesin sampeyan tansah aman lan aman kanggo digunakake.

Aplikasi:

Stacker palet manual becik kanggo macem-macem aplikasi, kalebu:

Gudang: Yen sampeyan mbukak gudang, stacker palet manual penting kanggo mindhah barang ing saubengé papan kanthi efisien lan gampang.

Manufaktur: Ing lingkungan manufaktur, pallet stacker manual sampurna kanggo mindhah bahan mentah lan produk rampung saka siji lokasi menyang lokasi liyane.

Eceran: Ing setelan eceran, pallet stacker manual becik kanggo mbongkar produk saka truk pangiriman lan ngangkut menyang lokasi sing cocog ing toko.

Logistik: Ing industri logistik, pallet stacker manual bisa digunakake kanggo mbongkar kontaner kapal lan ngangkut barang kanthi cepet lan efisien.





4. Electric hoist 2ton Details

1. Manual pallet stacker mast digawe saka heavy-tugas "C" baja kolom baja, kadhemen-kawangun. Nggawe pigura lawang kuwat, luwih aman, fleksibel kanggo mindhah, gampang kanggo operate lan pegawe-nyimpen.

Manual Pallet Stacker

2. Silinder hidrolik saka manual pallet stacker adopts tliti dhuwur mecah tabung, segel lenga diimpor, lan inti tutup terpadu, kang trep kanggo disassembly lan pangopènan; cara relief meksa adopts jinis pedal, kacepetan ngangkat stabil, lan safety wis apik banget.

Manual Pallet Stacker

3. Manual pallet stacker adopts majeng plastik uyuh teknologi kanggo nambah katon saka produk lan nambah kekiatan saka manual hydraulic stacker.

Manual Pallet Stacker







Hot Tags: Manual Pallet Stacker, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.