Ngarep > Produk > Manual Stacker > Manual Stacker 2ton > Truk Stacker Manual
Truk Stacker Manual
  • Truk Stacker ManualTruk Stacker Manual
  • Truk Stacker ManualTruk Stacker Manual
  • Truk Stacker ManualTruk Stacker Manual
  • Truk Stacker ManualTruk Stacker Manual
  • Truk Stacker ManualTruk Stacker Manual

Truk Stacker Manual

Manual Stacker Truck minangka peralatan penanganan material sing digunakake kanggo ngangkat, numpuk lan ngangkut palet utawa barang ing gudang, bengkel utawa lingkungan industri. Ora kaya forklift bertenaga, stacker manual dioperasikake kanthi manual lan ora mbutuhake baterei utawa bahan bakar kanggo operate. Wis karakteristik struktur kompak, transportasi fleksibel, operasi prasaja lan radius ngowahi cilik. Iku entheng lan gampang kanggo operate.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Truk stacker manual nduweni mast sing kuat digawe saka kolom baja "C" tugas abot sing digawe adhem, njamin kekuatan luar biasa, keamanan sing luwih apik, lan kemampuan maneuver fleksibel. Operasi kasebut gampang, mula ngirit tenaga kerja lan gampang digunakake. peralatan kualitas dhuwur iki nggabungake silinder lenga unggul lan ring sealing diimpor, Ngartekno nambah kinerja segel nalika ngurangi biaya pangopènan. Truk stacker manual iki cocog kanggo macem-macem lingkungan kayata pabrik produksi, bengkel, gudang, stasiun, dermaga, lan bandara. Utamane, unggul ing wilayah kanthi syarat safety sing ketat, kalebu setelan tahan geni lan bledosan kaya bengkel percetakan, depot minyak, gudang kimia, lan liya-liyane.



Spesifikasi

Model


JSDE1190

JSDE1191

JSDE1192

JSDEF0071

JSDE1193

Kapasitas

kg

1000

1500

2000

2000

3000

Pusat beban

mm

400

400

400

400

400

Min dhuwur garpu

mm

90

90

90

90

90

Max dhuwur garpu

mm

1600

1600

1600

2000

1600

Dawane garpu

mm

1000

1000

1000

1000

900

Jembar garpu njaba

mm

300-850

320-850

320-850

680

680

Radius ngowahi

mm

1250

1250

1250

1250

1250

Wheelbase saka gembong ngarep lan mburi

mm

1100

1100

1100

1100

1100

Dawane garpu

mm

1380

1380

1380

1380

1400

Jembaré garpu

mm

850

850

850

850

850

Jembaré garpu

mm

2100

2100

2100

2400

2100

Bobot

kg

255

265

290

330

365


Fitur lan Aplikasi


Truk stacker manual mbuktekaken utamané mupangati ing lingkungan ngendi langkah safety geni lan bledosan wigati, kayata bengkel printing, depot lenga, dermaga, lan warehouses. Kompatibilitas karo palet, wadhah, lan barang sing padha mbantu nyuda tabrakan, goresan, lan area tumpukan sing dibutuhake kanggo bagean. Iki, kanthi mangkono, nyuda beban kerja sing ana gandhengane karo tugas nangani lan ningkatake efisiensi penanganan. Thanks kanggo radius puteran sing kompak, truk stacker manual bisa ditrapake ing macem-macem industri kalebu manufaktur mesin, pembuatan kertas, percetakan, logistik, lan lapangan liyane ing ngendi maneuver lincah penting kanggo operasi sing lancar.



Rincian

(1)Mast saka Manual Stacker Truck digawe saka baja kolom baja "C" tugas abot, kawangun kadhemen. Luwih kuwat, luwih aman, fleksibel kanggo mindhah, gampang dioperasi lan ngirit tenaga kerja;

Manual Stacker Truck

(2)Silinder minyak Manual Stacker Truck nganggo tabung penggilingan kanthi tliti dhuwur, segel minyak sing diimpor, lan inti tutup terpadu, sing trep kanggo disassembly lan pangopènan; cara relief meksa adopts jinis mlaku-langkah, kacepetan ngangkat stabil, lan safety wis apik banget;

Manual Stacker Truck

(3)Truk Manual Stacker nduweni wujud sing cocog lan klip gagang plastik, sing trep banget kanggo digunakake. Tangan operator dilindhungi dening pelindung sing kuat. Rod kontrol ngangkat, ngedhunake lan mlaku bisa dioperasikake kanthi tangan, lan truk palet entheng, aman lan nyaman digunakake.

Manual Stacker Truck

(4) Struktur baja tahan torsi, garpu Manual Stacker Truck digawe saka baja saluran tarik dhuwur. Ujung garpu digawe ing wangun bunder kanggo nyegah karusakan ing palet nalika dilebokake ing palet, lan roda panuntun ngidini garpu dilebokake kanthi lancar menyang palet.

Manual Stacker Truck







Hot Tags: Truk Stacker Manual, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.