Ngarep > Produk > Manual Stacker > Manual Stacker 2ton > Stacker Manual Hidrolik
Stacker Manual Hidrolik
  • Stacker Manual HidrolikStacker Manual Hidrolik
  • Stacker Manual HidrolikStacker Manual Hidrolik
  • Stacker Manual HidrolikStacker Manual Hidrolik
  • Stacker Manual HidrolikStacker Manual Hidrolik
  • Stacker Manual HidrolikStacker Manual Hidrolik

Stacker Manual Hidrolik

Hydraulic Manual Stacker minangka solusi sing ramah lingkungan kanggo mbukak lan mbukak tugas tanpa gumantung ing sumber daya. Nampilake struktur sing kompak lan desain sing bisa maneuver, nggampangake transportasi sing gampang, operasi sing disederhanakake, lan nduweni radius putar cilik.Peralatan iki nemokake sarana kanggo nangani lan numpuk barang ing macem-macem setelan kayata pabrik, bengkel, gudang, stasiun, lan dermaga. Iki cocog banget kanggo situs sing mbutuhake kahanan tahan geni lan bledosan, kalebu bengkel percetakan, depot minyak, dermaga, lan gudang.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


mesthi! Punika versi rephrased:

The Hydraulic Manual Stacker streamlines transportasi kanthi mbisakake pendekatan manunggal nalika nangani palet utawa wadhah, èfèktif nyilikake tabrakan, goresan, lan syarat papan kanggo numpuk. Fitur iki kanthi nyata nyuda tenaga kerja ing penanganan lan nambah efisiensi operasional sakabèhé.

Kanthi desain struktur pigura siji lan radius putar sing kompak, stacker hidrolik manual iki nyedhiyakake macem-macem industri, kalebu manufaktur mesin, produksi kertas, percetakan, logistik, lan liya-liyane.

Fitur utama stacker iki kalebu desain sing entheng lan operasi sing gampang digunakake. Iki nggabungake stasiun hidrolik mekatronik kanggo fungsi sing luwih apik. Struktur garpu baja kanthi kekuatan dhuwur stacker njamin safety, linuwih, lan daya tahan sing luwih dawa. Dilengkapi silinder kualitas dhuwur lan dering sealing sing diimpor, ngoptimalake kinerja sealing, sing nyebabake nyuda biaya pangopènan. Kajaba iku, nawakake solusi ekonomi lan praktis tanpa kompromi kualitas.




Spesifikasi Produk

Model


MT1015

MT1029

Jinis


Standar

Kapasitas

(kg)

1000

1000

Pusat beban

C (mm)

550

550

Maks. Dhuwur garpu

H (mm)

1500

2850

Min. Dhuwur garpu

h (mm)

90

90

Panjang Fork

L (mm)

1150

1150

Jembar Garpu Tunggal

D (mm)

160

160

Sakabèhé Garpu Jembar

W (mm)

540

540

Jembar sikil (ing njero)

W1 (mm)

---

---

Muat Roller

(mm)

Φ78×80

Φ78×80

Setir

(mm)

Φ150×38

Φ150×38

Sakabèhé Length

A (mm)

1595

1595

Sakabèhé Jembar

B (mm)

680

680

Dhuwur sakabèhé

F (mm)

1960

2000

Bobot resik

(kg)

230

370

Cathetan: Bahan lan spesifikasi bisa diganti tanpa kabar.


Fitur lan Aplikasi

mesthi! Ing ngisor iki versi rephrased saka fitur lan aplikasi saka Hydraulic Manual Stacker: The Hydraulic Manual Stacker serves minangka alat bantu penting kanggo penanganan materi, utamané ing tugas nangani pallet, kang banget entheng lan gampang operate dening individu saka sembarang tingkat skill. wangun tiller nyaman karo plastik nangani clamp, njamin comfort operator lan ease saka nggunakake. Pelindung sing kuat nglindhungi tangan operator nalika tuas kontrol kanggo ngangkat, ngedhunake, lan gerakan kanthi gampang dioperasikake kanthi tangan, njamin pengalaman pangguna sing aman lan nyaman. Tips garpu bunder nyegah karusakan tray sak selipan, dibantu dening gembong luwes sing nggampangake entri tray Gamelan.Dilengkapi sistem ngangkat kuat tundhuk karo standar galvanis, meets macem-macem kabutuhan ngangkat. Penempatan silinder pompa ing kursi perlindungan tugas abot, bebarengan karo silinder sing dilapisi krom, nambah safety lan ngluwihi umur operasional. Salajengipun, katup kontrol tingkat rendah lan katup relief njamin operasi sing aman. Nampilake roda fleksibel kanthi bantalan sing disegel, stacker nggunakake nilon sing tahan nyandhang kanggo roda ngarep lan mburi, nyuda resistensi rolling. Nawakake pilihan ban karet, poliuretan, utawa khusus sing cocog karo macem-macem aplikasi. Sistem Hidrolik lan bantalan mbutuhake pangopènan minimal. Nanging, ing kahanan sing ekstrem, kayata lingkungan teles utawa nalika nggunakake selang tekanan dhuwur kanggo ngresiki, kabeh bantalan kalebu bolongan ngisi bensin supaya gampang dilumasi.



Detail Produk

mesthi! Punika versi revisi saka fitur lan aplikasi saka Manual Hydraulic Stacker: Kusen lawang saka manual hydraulic stacker dibangun saka kuwat "C" kolom baja liwat proses kadhemen-mlengkung, mesthekake nambah kekuatan, safety, keluwesan, ease saka operasi. , lan nyuda intensitas tenaga kerja. Iki nduweni silinder kanthi tabung penggilingan kanthi tliti dhuwur, segel minyak sing diimpor, lan spool terintegrasi, saéngga gampang disassembly lan pangopènan. Mode relief tekanan sing dioperasikake sikil njamin kacepetan angkat sing stabil, kanthi signifikan ningkatake safety.Nggunakake teknik nyemprot plastik sing canggih ora mung nambah tampilan produk nanging uga nambah daya tahan stacker hidrolik manual. Stacker hidrolik manual minangka piranti penanganan sing ramah lingkungan sing nawakake transportasi fleksibel, operasi gampang, lan radius ngowahi cilik.Ideal kanggo digunakake ing pabrik produksi, workshop, warehouses, stasiun, dermaga, bandara, lan utamané cocog kanggo situs mrintahake Nyegah geni lan bledosan pangayoman, kayata workshop printing, macem-macem lenga. depot, lan warehouses kimia. Nalika dipasangake karo pallets utawa kontaner, iku nggampangake transportasi ndadekake, ngurangi tabrakan, goresan, lan area numpuk dibutuhake. Iki, kanthi mangkono, nyuda beban kerja, kanthi signifikan ningkatake efisiensi kerja sakabèhé.


Hydraulic Manual StackerHydraulic Manual StackerHydraulic Manual Stacker







Hot Tags: Stacker Manual Hidrolik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.