Ngarep > Produk > Angkat Jack > Low Profile Jack > Ultra Low Profil Jack
Ultra Low Profil Jack
  • Ultra Low Profil JackUltra Low Profil Jack
  • Ultra Low Profil JackUltra Low Profil Jack
  • Ultra Low Profil JackUltra Low Profil Jack
  • Ultra Low Profil JackUltra Low Profil Jack
  • Ultra Low Profil JackUltra Low Profil Jack

Ultra Low Profil Jack

Apa sampeyan profesional otomotif utawa mung kudu nindakake sawetara pangopènan rutin ing kendharaan, Ultra Low Profile Jack alat sampurna kanggo duwe ing garasi utawa bagasi. Kombinasi saka penak, safety, lan linuwih ndadekake iku kudu-kudu kanggo sapa waé sing kudu ngangkat kendaraan sing cepet lan gampang.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Ultra Low Profile Jack iki dirancang kanggo nyedhiyani paling ing penak, safety, lan linuwih, supaya sampeyan bisa bali ing dalan cepet lan manteb ing ati.

Kanthi ramping, Ultra-low profil mung 2,75 inci, Jack iki gampang pas ing paling kendaraan, saka mobil sport kanggo SUV. Ukuran sing kompak uga gampang disimpen ing bagasi utawa garasi. Lan sanajan ukurane cilik, bisa ngangkat nganti 3 ton, dadi sampurna kanggo umume kendaraan.


Spesifikasi produk

Model

Kapasitas

Dolan

Dhuwur awak

Dhuwur extension

Bore silinder

Dhiameter njaba

Tekanan Mpa

 

T

mm

mm

mm

mm

mm

 

JTTJ-50

5

6

26

32

35

50

63

JTTJ-100

10

11

35

46

45

70

63

JTTJ-200

20

11

42

53

60

92

63

JTTJ-300

30

13

49

62

75

102

63

JTTJ-500

50

16

57

73

100

127

63

JTTJ-750

75

16

66

82

115

146

63

JTTJ-1000

100

16

70

86

130

165

63

JTTJ-1500

150

16

84

100

160

205

63

 

Fitur Ultra Low Profile Jack

Salah siji fitur standout saka jack iki stabilitas sawijining. Desain unik jack menehi stabilitas luwih saka jacks tradisional, kang ndadekake luwih aman kanggo nggunakake lan mbantu nyegah kacilakan. Dasar sing amba lan pigura sing kuat njamin jack tetep aman, sanajan sampeyan lagi nggarap permukaan sing ora rata.

Kajaba iku, Ultra Low Profil Jack iku luar biasa gampang kanggo nggunakake. Iki nduweni gagang ergonomis sing ramah pangguna sing ndadekake gampang ngangkat lan ngedhunake kendaraan kanthi presisi lan kontrol. Lan desain entheng jack tegese sampeyan ora kudu berjuang kanggo entuk posisi kasebut.



rincian produk

Ultra Low Profile Jack nganggo desain flat kompak, cocok kanggo operasi spasi cilik, gampang digawa, gerakan fleksibel.

 Ultra Low Profile Jack

Ultra Low Profile Jack piston wis dilapisi karo Chrome hard, kang èfèktif bisa nyegah Jack saka goresan lan corroded ing proses apa lan ndawakake umur layanan prodhuk.

Ultra Low Profile Jack

Ultra Low Profile Jack karo desain ring bledug, nyuda karusakan bledug menyang Jack, ndawakake umur layanan prodhuk.

 Ultra Low Profile Jack

Ultra Low Profile Jack lumahing nggunakake proses baking Paint, resistance karat, bisa Applied kanggo sawetara lingkungan atos, sawetara saka sudhut aplikasi.

Ultra Low Profile Jack






Hot Tags: Ultra Low Profil Jack, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.