Ngarep > Produk > Angkat Jack > Low Profile Jack > Low Profile Jack
Low Profile Jack
  • Low Profile JackLow Profile Jack
  • Low Profile JackLow Profile Jack
  • Low Profile JackLow Profile Jack
  • Low Profile JackLow Profile Jack
  • Low Profile JackLow Profile Jack

Low Profile Jack

Nalika ngganti ban utawa nindakake pangopènan rutin ing mobil sampeyan, nemokake alat sing bener iku penting. Low Profile Jack sampurna kanggo sapa waé sing butuh cara sing dipercaya lan aman kanggo ngangkat mobil. Apa sampeyan mekanik profesional utawa penggemar mobil, jack hidrolik iki dirancang kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Nalika ngganti ban utawa nindakake pangopènan rutin ing mobil sampeyan, nemokake alat sing bener iku penting. Low Profile Jack sampurna kanggo sapa waé sing butuh cara sing dipercaya lan aman kanggo ngangkat mobil. Apa sampeyan mekanik profesional utawa penggemar mobil, jack hidrolik iki dirancang kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.

Low Profile Jack dibangun kanthi daya tahan lan efisiensi. Digawe saka baja kualitas dhuwur, iku cukup kuwat kanggo ngangkat paling mobil (nganti 3 ton) lan nyedhiyani basis stabil kanggo kendaraan preduli saka terrain. Desain kompak lan profil kurang jack nggampangake kanggo nyimpen nalika ora digunakake - sampeyan ora perlu kuwatir babagan njupuk akeh papan ing garasi.

Salah siji fitur gedhe saka jack iki operasi cepet lan gampang. Sistem hidrolik lancar lan cepet, supaya sampeyan bisa ngangkat mobil ing sawetara detik, tanpa repot utawa ketegangan ing otot. Kajaba iku, jack dilengkapi tutup safety kanggo nyegah kegagalan utawa kacilakan sing ora dikarepke sajrone operasi. Sampeyan bisa yakin manawa karo Low Profile Jack, sampeyan lan mobil sampeyan ana ing tangan sing aman.

Liyane kauntungan saka Low Profile Jack versatility sawijining. Jack dilengkapi pelana universal sing cocog karo akeh mobil lan truk, dadi alat sing penting kanggo pemilik mobil. Bantalan karet pelana nyedhiyakake proteksi ekstra kanggo undercarriage kendaraan, nyegah karusakan saka proses ngangkat.

Yen sampeyan nggoleki cara sing bisa dipercaya lan efisien kanggo ngangkat mobil sampeyan, aja katon luwih saka Low Profile Jack. Konstruksi sing awet, fitur safety, lan gampang digunakake nggawe produk iki kudu diduweni kanggo sapa wae sing seneng mobil, kanthi profesional utawa pribadi. Entuk Jack Low Profile dina iki lan ngilangi stres saka ngangkat mobil!




 Spesifikasi

item

HYDRAULIC FLOOR JACK 3TON

Gunakake

Jack Mobil

Jinis

HYDRAULIC JACK

Sertifikasi

ISO9001

Panggonan Asal

Cina

 

Zhejiang

Nomer Model

DE0612

Garansi

12 wulan

Kapasitas

4 ton

warna

Panjaluk Pelanggan

N.W.:

32KGS

Packing

Kotak Warna

 

Low Profile Jack, volume cilik, lan bisa gawé kapasitas apa luwih, utamané ing papan lokasi panah saka panggonan kanggo nggunakake, lan wis cahya lan fleksibel, kuwat lan fungsi liyane, produk iki digunakake digunakake ing daya listrik, kimia, wesi lan baja, jembatan, mesin lan Enterprises liyane, lan muter daya tanpa wates sawijining.

Best Low Profile JackBest Low Profile JackBest Low Profile JackBest Low Profile Jack


(1). Cocog kanggo ndandani mobil & truk lan ganti ban lan panggunaan garasi.
(2). Ketemu utawa ngluwihi syarat ANSI / CE.
(3). Piranti bypass nglindhungi saka over-pumping kanggo operasi sing luwih aman.
(4). Katup safety sing dibangun nyedhiyakake proteksi kakehan.
(5). Konstruksi baja tugas abot nyedhiyakake daya tahan jangka panjang.
(6). Kastor baja gedhe lan kastor putar kanggo gampang maneuver.
(7). Bobot entheng kanggo mobilitas lan transportasi sing gampang.
(8). Kabeh konstruksi pigura baja sing dilas kanthi lengen dhukungan wesi kanthi finish tahan karat kanggo umur alat sing dawa.







Hot Tags: Low Profile Jack, China, Produsen, Suppliers, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.