Ngarep > Kabar > Warta industri

Item inspeksi sing dibutuhake sawise instalasi wiwitan hoist chain listrik

2023-11-15

Sabenkerekan listrikkudu idling kaping pirang-pirang sawise instalasi dhisikan kanggo mriksa apa ana ora normal. Iki penting banget kanggo operasi sing aman, dadi pemeriksaan apa sing kudu ditindakake sawise instalasi wiwitan hoist chain listrik?


Sadurunge hoist chain listrik digunakake sacara resmi, test beban dinamis 10% saka beban dirating kudu digawa metu, lan ngangkat lan Mudhunake kudu bola kanggo mriksa apa mekanisme transmisi, bagean electrical lan bagean nyambungake normal; tes beban statis 25% saka beban sing dirating kudu ditindakake, angkat beban kira-kira 10 sentimeter ing ndhuwur lemah lan mandheg nganti 10 menit. Copot beban lan priksa manawa kabeh komponen normal.


Nalika nggunakakechain hoist listrik, dilarang banget kanggo operate kakehan, ngangkat barang abot kanthi diagonal, lan aja nyeret kanthi horisontal. Limiter minangka piranti darurat kanggo nyegah pancing ora mandheg ing wektu nalika proses munggah lan mudhun. Utamane digunakake kanggo nyegah pancing saka ngrusak awak mesin. Mulane, limiter ora bisa digunakake minangka switch.


Sawise nggunakake hoist chain listrik rampung, sumber daya utama hoist chain listrik kudu Cut mati ing wektu. Ing wektu sing padha, operator hoist chain listrik kudu ngerti instruksi produk kanggo panggunaan, pancegahan lan prinsip kerja.


Ing ndhuwur iku item pengawasan sing kudu digawa metu sawise instalasi dhisikan sakachain hoist listrik. Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, please aran gratis kanggo nelpon Staff kita.