Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa jinis lan panggunaan stacker listrik?

2023-08-18

Apa jinis lan panggunaan stacker listrik?

Jinis lan nggunakakestackers elektrikyaiku kaya ing ngisor iki:

1. Stacker semi-listrik: kendaraan penanganan roda sing digunakake kanggo mbukak lan mbongkar, numpuk, numpuk lan transportasi barang palletized, cocok kanggo operasi ing dalan sing sempit lan spasi sing winates. Stackers semi-listrik digunakake kanthi wiyar ing bengkel pabrik, gudang, pusat distribusi lan pusat distribusi, pelabuhan, stasiun, bandara, lapangan barang, lan liya-liyane, lan bisa mlebu kabin, gerbong lan wadhah kanggo mbukak, mbongkar lan nangani barang palletized. Peralatan penting kanggo transportasi kontainer.

2. Stacker lumampah: angkat listrik, operator ngetutake stacker lumampah, sing cocok kanggo papan kerja cilik lan nduweni efisiensi sing luwih dhuwur ing operasi jarak cendhak. Panggunaan stackers listrik dadi luwih akeh lan nyebar, ora mung ing bengkel pabrik, gudang perusahaan, logistik lan pusat distribusi, nanging uga ing kabin umum, gerbong lan wadhah kanggo mbukak lan mbongkar barang palletized. Fungsi operasi dhasar saka stacker dipérang dadi penanganan horisontal, stacking / retrieving, loading / unloading, lan picking. Fungsi operasi bakal mengaruhi konfigurasi tartamtu saka stacker. Mobil kasebut dilengkapi aksesoris kanggo ngrampungake fungsi kasebut.

3. Stacker stand-up: angkat listrik, operator bisa ngadeg ing drive utawa lumaku karo kendaraan, sing nduweni pengalaman nyopir sing apik lan ngirit gaweyan. Stacker minangka macem-macem kendharaan penanganan roda kanggo ngisi, numpuk, numpuk lan transportasi barang palletized. Organisasi Internasional kanggo Standardisasi SOTC110 diarani kendaraan industri. Model sarana nduweni kaluwihan struktur sing prasaja, operasi sing fleksibel, gerakan sing apik, lan kinerja safety bledosan sing dhuwur. Cocog kanggo operasi ing dalan sing sempit lan papan sing winates, lan minangka peralatan sing cocog kanggo mbukak lan mbongkar palet ing gudang lan bengkel sing dhuwur. Bisa digunakake kanthi akeh ing petroleum, kimia, farmasi, tekstil, militer, cat, pigmen, batu bara lan industri liyane, uga pelabuhan, sepur, lapangan barang, gudang, lan liya-liyane. lan wadhah kanggo mbukak lan mbongkar, numpuk lan nangani barang palletized.

3. Stacker stand-up: angkat listrik, operator bisa ngadeg ing drive utawa lumaku karo kendaraan, sing nduweni pengalaman nyopir sing apik lan ngirit gaweyan. Stacker minangka macem-macem kendharaan penanganan roda kanggo ngisi, numpuk, numpuk lan transportasi barang palletized. Organisasi Internasional kanggo Standardisasi SOTC110 diarani kendaraan industri. Model sarana nduweni kaluwihan struktur sing prasaja, operasi sing fleksibel, gerakan sing apik, lan kinerja safety bledosan sing dhuwur. Cocog kanggo operasi ing dalan sing sempit lan papan sing winates, lan minangka peralatan sing cocog kanggo mbukak lan mbongkar palet ing gudang lan bengkel sing dhuwur. Bisa digunakake kanthi akeh ing petroleum, kimia, farmasi, tekstil, militer, cat, pigmen, batu bara lan industri liyane, uga pelabuhan, sepur, lapangan barang, gudang, lan liya-liyane. lan wadhah kanggo mbukak lan mbongkar, numpuk lan nangani barang palletized.

4. Truk palet listrik: Truk palet listrik minangka kendaraan industri panyimpenan sing entheng lan cilik sing akeh digunakake ing omah lan ing luar negeri lan duweni potensi pasar sing gedhe. Iku powered by baterei, mimpin dening motor DC, diangkat dening workstation hydraulic, tengah kontrol dening joystick, lan mimpin ing posisi ngadeg. Operasi truk pallet listrik trep, stabil lan cepet; iku cilik ing tampilan lan fleksibel ing operasi; nduweni swara sing kurang lan polusi sing sithik, lan bisa digunakake ing pusat perbelanjaan, supermarket, gudang, lapangan barang, bengkel lan papan liyane, utamane cocog kanggo industri ringan kayata panganan, tekstil lan percetakan. .


5. Stacker maju: tiang utawa garpu bisa maju mundur. Iku nggabungke kaluwihan saka astacker listrikkaro lengen support lan forklift counterbalanced tanpa lengen support. Nalika mast ngluwihi kanggo ndhuwur, Ing tengah loading tiba ing njaba telpon, kang padha karo forklift counterbalanced ing wektu iki; nalika mast wis ditarik kanthi aman, tengah loading tiba ing njero fulcrum, sing padha karo stacker listrik. Kombinasi saka loro sifat iki ndadekake iku bisa kanggo mesthekake keluwesan operasional lan kinerja mbukak dhuwur, nalika volume lan bobot mati ora bakal nambah kathah, nyimpen papan kanggo ombone paling. Forklift seri maju wis mboko sithik dadi alat utama kanggo akses nduwur sirah njero ruangan. Lan wis ngembangake produk khusus kayata forklift jangkauan multi-arah kanggo nyimpen barang sing dawa lan amba, lan forklift jangkauan universal njero ruangan lan ruangan. (Dhuwur bangunan umum ing supermarket, pusat distribusi, pusat logistik, lan gudang pusat perusahaan) Ing sawetara dhuwur iki, operator bisa ndeleng, posisi cepet, lan efisiensi dhuwur.

6. Self-climbing kendaraan: Self-climbing, lumampah karo kendaraan: bisa éling poto-loading lan unloading saka Truk, kang sampurna solves masalah 10-meter numpuk lan nangani ing logistics lan distribusi. Cocog kanggo kabeh jinis truk, ngangkat lan ngedhunake listrik, operasi sing gampang lan trep.

7. Forklift King Kong Cilik: Truk palet listrik Zhongli kanthi kinerja sing kuat lan penanganan sing fleksibel. Awak luwih kompak lan luwih fleksibel nalika digunakake, sing bisa ngganti truk manual kanggo karya sing fleksibel; wektu kerja sing terus-terusan kanthi beban lengkap nganti 6 jam, sing bisa ngrampungake karya penanganan lan ngindhari pengaruh macem-macem pangisian daya ing efisiensi kerja; dhuwur saka garpu sudo kanggo 80mm, cocok kanggo Various dhuwur pallet; desain sikil garpu sing dikuatake kanthi iga punching; kekuatan sing luwih apik tinimbang sikil garpu warata tradisional; desain sirah gagang multifungsi; tombol terpadu, meter daya, lampu sinyal kontrol lan tombol operasi, operasi luwih ringkes lan trep.

8. Off-roadstacker listrik: Stacker njaba dalan listrik nganggo roda karet sing padhet, sing cocog kanggo permukaan dalan sing ora rata, lan ngangkat listrik lan mlaku-mlaku listrik nyuda intensitas operasi lan nambah efisiensi kerja.